fredag 22. mai 2015

Shani og Esme på tur 20 mai 2015

I dag får småjentene Shani og Esme bli med matmor på tur bare de to. Vi gikk bort i Hauan, og det var ikke så verst vei ut dit. Ikke så mye bush som det bruker å være, men blir vel verre utover sommeren. Her er det Shani med den flotte selen Tove Skjelvik har laget til henne.

Esme har også fått ei kjempefin sele hos Tove. Hun begynner å bli ei vakker jente på 5 1/2 mnd.

Esme. Hun er litt blanding av pappa Happy og mamma Tilde. Hun har morens sorte maske, men ikke riktig samme uttrykk. Blir spennende å se hvordan hun utvikler seg videre.

Jentene fikk for det meste løpe fritt. Det er bra for dem å få bevege seg i ulendt terreng. Det er mange muskler som skal bygges opp.

Helt oppe på Storjerdsbakkan. Både de og matmor har godt av å slite litt i motbakke.

De får springe løse, men jeg lar båndet henge på dem. Det er ikke så veldig langt ned til elva fra den skogsveien vi går på, og begynner de å sikte den veien er jeg snar å ta tak i båndet.

Så morsomt å få være med på tur sier Shani og smiler stort.

Å nei....du nevnte ikke noe om at vi måtte over en bekk.... Shani var meget skeptisk, men gikk over til slutt. Esme hoppe fortere over.

Hun er bra vakker lille Shani på 6 1/2 mnd

 

Fin kropp på henne, og her kommer den fine halsen henne godt frem. Blir spennende å se hvordan Shani utvikler seg fremover.

To fine tibbedukker i skogen.

De er bra søte. Ene lys og fager, mens andre rød og fager.


Ingen kommentarer: