tirsdag 8. juli 2014

Chamiilon Deep Secret "Ayliz" fikk sitt andre STOR CERT på NKK Trondheim 05.07.14. Hun ble også 2BTK og fikk RES.CACIB

Ja hva kan man si. Den unge damen overrasker meg stadig vekk.
Både Ayliz og Tilde har stor cert fra før, så vi hadde nødvendigvis ikke behøvd å stille på NKK Trondheim. Men så er det CACIB da :) Jeg håper jo å få det på jentene mine etter hvert, så da må man på utstillinger. Ayliz fikk CK og ble beste unghundtispe. Tilde gikk i åpenklasse, selv om hun helst skulle vært i samme klasse som Ayliz. Men vanskelig å gå med to samtidig. Tilde mangler totalt pels, så jeg må nesten bare være fornøyd med at hun fikk EX. I beste tispeklasse, ble Ayliz plassert som nummer 2, etter ei championtispe. Hun fikk da certet, og reserve cacib. Jeg er så stolt av den unge jenta, som jevnt over gjør det veldig bra i ringen. Det er jo ekstra artig siden hun er fra mitt eget oppdrett.
 
Helga Kolbeinsdòttir tok et nydelig bilde av Ayliz

Måtte jo ha bilde av Ayliz med rosettene. Det var så varmt at det ble bare pesebilder, men det spiller ingen rolle. Dette var første utstilling i unghundklasse, så må jo være veldig fornøyd med nesten CACIB.

Veldig morsomt at det var Ayliz sin halvbror Happy som tok hannhund certet. Han fikk også Reserve cacib. De to har samme far, Black Jax Forbidden Paradoxal.

To nydelige halvsøsken, Ayliz og Happy. De måtte få to bilder, ett hver uten pesing. Ikke så lett å få det til i varmen i Trondheim.

To stolte oppdrettere. Jeg er oppdretter og eier av Ayliz. Mariann er oppdretter og handler av Happy, men det er Heidi som eier han.

Helga og Mariann gjør seg klar for ringen.

Helga, Mariann og Heidi Kristin Sem Paulsen helt til høyre.

Da er åpen hanhund klasse klar. Enkelte er mer klar for innsatsen enn andre. Mariann er visst overklar :D

Mariann og Happy som viste seg så godt at det ble cert på han.

Helga og Nòi. Han var også fantastisk fin i ringen.

Se så fint han stiller seg selv. Han er en vakker tibbegutt, og pappa til det kullet jeg har hjemme nå.


Ingen kommentarer: