onsdag 2. juli 2014

Rasespesialen på Hadeland 21-22 juni 2014

 
Må starte med et nydelig bilde av Ayliz som Helga Kolbeinsdottir tok. Jeg og Helga kjørte sammen dit ned. Vi fikk låne Bjørn sin bil, så kjørte vi gjennom Elverum og plukket opp Katrine Hivand også. Jeg og Katrine delte rom på Thorbjørnsrud Hotell, like ved Hadeland Glassverk. Ei skikkelig koselig helg var det, og utstillingsresultatene var jeg strålende fornøyd med. Det var påmeldt 91 tibber på Rasespesialen lørdag, og 66 tibber på NMHK sin utstilling søndag. Veldig morsomt med så stort oppmøte.

På Rasespesialen lørdag ble Ayliz 2 beste junior tispe. Kjempefornøyd med det, når det var 12 stykker i klassen. Ayliz var ikke helt med den dagen. Var ikke så veldig interessert i å vise seg frem i begynnelsen, men kom sterkere på slutten. Hun ble også tatt ut blant topp 6 av Beste Klasse tispene. Så fornøyd. Tilde ble også nummer 2 i Unghundklassen, og fikk CK hun også. Tilde er for tiden veldig avrøytet, så artig at det gikk så bra.

Ayliz fikk være med i pappa Leon sin Avlsklasse, sammen med sine vakre halvsøsken. Mariann Elvethun, Kennel Black Jax er oppdretter og eier av Leon, og de tre halvsøsknene til Ayliz


 Ayliz stiller seg selv fint i ringen.

Katrine gikk parklasse med Tilde og Charlie Av Elgberget. De to matchet hverandre kjempefint.

Mariann Elvethun hadde med seg Pappa Leon og Ayliz i parklassen. Ayliz har mye likhet med pappaen sin.

Artig å få bilde av Pappa Leon og datter Ayliz sammen.

Katrine vant parklassen i konkurranse med mange deltagere i Tibberingen. Artig at de to Miika barna Shiraz og Snuppi ble nummer 2, sammen med Kristin Bøe.

Katrine gikk også i BIS ringen sammen med de andre rasene som stilte på Hadeland. Hun handler Tilde og Charlie utrolig bra.

Her var hun sammen med dommer Dr Helen Almey i Tibberingen.

Her er hun igjen i BIS ringen.

Jammen klarte hun ikke å bli BIS 3 lørdag. Her med Tilde og Charlie.

Ayliz slo til denne dagen, og ble BIR Junior for dommer Annukka Paloheimo. Sterkt gjort av henne med så mange deltagere i klassen.

Jammen slo hun ikke til, og ble 2BTK og fikk Cert også. Utrolig stolt av den unge jenta mi. Dette er siste utstilling hun er junior. Neste gang er det Unghund klassen.

Søndag var hun også med i Pappa Leon sin avlsklasse. De ble BIR og BIS begge dagene.

Søndag fikk Katrine låne I Am Simba Junior sammen med Tilde i parklassen. Disse to passet også veldig godt sammen som par. Katrine handlet dem godt, og ble BIS 3 denne dagen også.

 
Til slutt et nydelig bilde av Gaisa som Helga tok.


Ingen kommentarer: