tirsdag 20. august 2013

Tilde prinsessa 1 år.


 
Nydeligste Islandske prinsesse Tibràar Tinda Turquoise er allerede blitt 1 år. Tiden har gått så utrolig fort.

Vakker var hun da hun kom til oss, og mindre vakker er hun ikke nå. En herlig hund på alle måter.
 
Når vi først var i gang med å knipse bilder, så matte vi ta noen av Ayliz også. Hun er nå blitt ei stor jente på snart 8 mnd. Hun og Tilde er bestevenninner.

Ett til bilde av Ayliz. Hun er jo bare valp, men jeg tar henne nesten for å være voksen. Hun er veldig godt utviklet for alderen. Ei utrolig herlig tibbejente dette også. Fantastisk gemytt på dem.
 
Chamiilon`s Especially For You er for tiden på besøk hos oss, så hun måtte fotograferes. Helt utrolig hvor hun har vokst og utviklet seg siden hun kom hit i begynnelsen av august.

Gaisa er blitt ei nydelig jente på snart 6 mnd. Nå har pelsen endelig så vidt begynt å komme, og hun har begynt å få litt mer kropp.

8 september skal Gaisa tilbake til eieren sin Katrine. Det blir trist og tomt her i huset når hun reiser, men familien hennes i Elverum blir nok glade for å få henne hjem igjen. Gaisa skal bli med meg på utstilling/valpeshow på Støren 31 august og 1 september. Skal bli spennende å vise henne der. Hun skal også på valpeshow på Hundorp 8 sept, og der treffer vi Katrine som skal stille henne. Hun er ei skikkelig gladjente, og et sjarmtroll uten like. Hun har fine dager her sammen med Ayliz og Tilde som er like barnslige som henne, og mamma Lona som prøver å få de til å roe seg litt. Bestefar Miika prøver også på litt oppdragelse, men det er ikke så lett for han å få gehør hos de tre unge jentene.
 
 


Ingen kommentarer: