torsdag 8. august 2013

Chamiilon`s Eternal Flame "Leo" med eiere var en tur innom på besøk.


Skal si jeg er heldig om dagene når jeg enda fikk besøk av en til av Lonas valper. Leo og eierne Annelise og Øyvind Sjursen kom innom en tur og hilste på oss. Da måtte det selvsagt igjen bli familiefoto av han og lillesøster Gaisa. Vi tok et bilde av dem med mamma Lona også, men jeg ble ikke helt fornøyd med de :)

Leo var i fyr og flamme når han fikk komme sammen med fem tibber til. Det var ikke så lett å få tatt ordentlige bilder av han, for det var nok mye som var morsommere enn å sitte i ro. Leo og Gaisa har nokså lik farge. Det er veldig spennende å se hvordan de blir når pelsen er på plass.

Det ble ikke så godt bilde, men Leo er virkelig en flott tibbegutt. Må si jeg er fornøyd med utviklinga hans så langt. Det er jo helt utrolig bra å fått sett igjen hele tre av valpene til Lona, bare på ei uke. Da er det morsomt å være oppdretter :)
 
Stakkars Leo ble møtt av fem overivrige tibber når han kom på besøk. Han fikk hilse på en av de av gangen, men til slutt var hele gjengen samla. Øyvind Sjursen får se hvordan det er å ha flere enn en tibbe i huset :)
 
 


Ingen kommentarer: