onsdag 31. juli 2013

Kjempekoselig med besøk i forbindelse med NKK Trondheim 6 juli.

Det som er så fint med NKK i Trondheim, er at da får vi gjerne besøk av utstillingsinteresserte. Gunvor og Sigurd har tradisjon med å bo hos oss den helga, og i år så slengte Katrine og Gaisa seg også med. Det var 10 hunder av smått og stort, og av begge kjønn. De kom fredag og dro mandag. Ei veldig fin helg.
 
Gunvor rasler med godbitposen, og da er selvsagt småttingene på plass. Miika en av de ivrigste som vanlig :)

Her er det jeg som får oppmerksomheten deres. Selvsagt hadde jeg noe godt i hendene. En kjempefin flokk med tibber, som gikk sammen hele helga uten problemer. Det ble mye lek og herjing på de minste, Gaisa, Matti og Ayliz.

Hele gjengen samla. Det gikk faktisk veldig greit å få tatt bilde av alle samtidig. Her sitter fra venstre Ailo, Hanna, Sara, China, Ayliz, Tilde, Lona og Miika. Foran ligger Matti til venstre og Gaisa, som begge er litt over 4 mnd gammel.

Familiebilde. Litt artig å få tatt bilde av Gaisa med familien sin. Her er oldemor Sara, bestefar Miika, mamma Lona og lille Gaisa. Nydelige hele gjengen.

Hun er bare en liten skjønnhet lille Gaisa.

Katrine sitter og koser med lille Matti.

Nina er selvsagt også her, og hun hadde det som plommen i egget med mange små valper. Matti og Gaisa fikk nok oppmerksomhet den helga :)

 

Ingen kommentarer: