torsdag 25. juli 2013

Hovedutstillinga og Rasespesialen 8 og 9 juni 2013


Noen få bilder fra Hovedutstillinga 8 juni arrangert av NMHK

Ayliz går i valpeklassen 4-6 mnd, og venter på sin tur i ringen.
 
Line Louise og Othello i unghundklassen.
 

Line Louise med nydelige Litchi i ringen.
 
 
Litt flere bilder fra Rasespesialen 9 juni 2013. Det er vi i Tibetansk Spaniel arbeidsutvalg som arrangerer denne utstillingen. I år som i fjor ble det en stor suksess.

 Katrine og Gaisa debuterte i utstillingsringen på valpeshow. Av 9 tibbevalper ble Gaisa nr 3, og det er jo helt fantastisk.

 Chamiilon`s Deep Secret, Ayliz ble BIR valp av 9 valper. Jeg er kjempestolt av jenta mi. Dommer var Sheila Thomson fra Skottland, som er spesialdommer for rasen.

 Se så flotte de er sammen her i utstillingsringen. Line Louise viser Othello på beste måte. Line er forresten min romkamerat på hotellet, og vi hadde ei utrolig flott helg.

Othello ble 2BHK og fikk cert på rasespesialen. Her får den stolte oppdretteren, altså meg;). æren av å vise han frem til fotografen.
 
Chamiilon`s Creme De La Creme, Othello, er en fantastisk flott gutt som nærmer seg 2 år nå. Han har allerede flere cert, deriblant storcertet, men må vente på championatet til etter at han har fylt 2 år. Blir spennende å se om/når det kommer. Line Louise er så flink å stille han, at jeg tror (håper) ikke vi må vente alt for lenge på det :)
 
Jeg ser rimelig sløv ut på bildet, men Tilde holdt koken og gjorde det bra med CK.
 
Tilde geiper like godt til dommeren.....nei da, det er ikke til henne, men kanskje det er til en konkurrent som står og venter utenfor ringen ;)
 
De er så vakre sammen, Katrine og Chamiilon`s Especially For You, Gaisa.
 
Her er det kjærlighet med stor K. Disse to har det så fint sammen, og Katrine har virkelig gjort en god jobb med lille pøbelen Gaisa :)
 
Katrine går Brace (parkonkurranse) med Othello og Tilde. Når det gjelder brace skal det være to hunder av forskjellig kjønn, og de skal være typelike. Det er disse to i aller høyeste grad :)
 
'
 
 

Katrine ble nummer 2 i Tibetansk Spaniel Rasespesial parkonkurranse. Egentlig så mener jeg hun var så flink og fortjente førsteplassen :)
 
Ei flott sløyfe fikk hun i alle fall for sin andre plass. Hun måtte jo ha med seg en flott rosett hjem til lillebror Even :)

Sheila og Ian. De er begge to spesialdommer for Tibetansk Spaniel, men denne gangen var det Sheila som dømte, og Ian var med på turen. To veldig trivelige personer.
 
Katrine stile også i Brace i BIS konkurransen til NMHK. Her går hun sammen med flere andre raser.
 
Jammen ble hun ikke BIS 2, og da kom jubelen og gleden virkelig frem. Utrolig godt gjort, og hun handlet Tilde og Othello så fint som bare det. Ikke så galt å få med seg ennå en rosett hjem :)

Anita Lunden ble beste junior med tispa se Reddalstibben`s Vercace (Bliss). Her ble hun også BIS 4 med henne. Kjempebra og gratulerer så mye :) Anita er i raseutvalget, og vi to samarbeidet mye med utstillingen denne helga.
 
Tilde ble BIR valp, og stilte da også i BIS konkurransen. Her venter vi på at dommeren skal bestemme seg for hvilken fire hunder hun ville plassere.
 
Jammen ble ikke vi BIS 4. Så stolt av lille Ayliz.
 


Ingen kommentarer: