onsdag 27. juli 2011

Sommerferie i Kalix, søndag 17 juli

En liten sommerferie langt, langt nord i Sverige. Vi var veldig heldig med været, og denne søndagen var det skikkelig godt og varmt:)
Dagen før, lørdag fikk jeg en telefon fra ei veldig trivelig dame fra Porsgrunn. Hun ønsket å kjøpe Bon Bon. Det var jo temmelig langt fra Porsgrunn og opp til Kalix hvor vi befant oss, så jeg sa de kunne komme å hilse på han helga etter når vi var tilbake på Oppdal. Jeg hadde veldig god magefølelse for at dette var rette eier til Bon Bon. Heldigvis så var også de veldig innstilt på å bli kjent med han, så de var villige til å kjøre et godt stykke opp i Sverige for å hente han. Den nye eieren, Heidi, søsteren og svogeren kjørte faktisk til Skjellefteå som er 130 mil en vei. Jeg kjørte 20 mil en vei for å møte dem. Bon Bon har nok truffet den rette i livet, for der var det kjærlighet ved første blikk. Jeg er sikker på at han får det bra i sitt nye hjem. Det er så godt når en sitter med den følelsen. Jeg hadde med meg kamera og ville ta bilde av Bon Bon og den nye eieren, men det glemte jeg selvsagt i farten:) Det er i hvert fall sikkert at han er ønsket når noen er villig til å kjøre så langt for han:)

Nydelige, herlige, gode Bon Bon i vinden.  Bilidet er tatt dagen før han reiste med sine nye eiere. Han er virkelig en spesiell og god valp med et utrolig godt gemytt. Vi var blitt veldig glade i han, så det var ikke så enkelt å skilles fra han. Men det hjelper veldig på når vi vet han har fått et nytt flott hjem. Han har nok truffet den "rette" i livet nå:)

Onkel Miika og lille Bon Bon. Det var frisk vind denne dagen.

Miika i frisk bris:)

Miika og Lona fortjente en god tur denne ettermiddagen. Tidligere på dagen var vi på utstilling i Piteå, et par timer unna, og der gikk det riktig så bra med dem. Miika ble 2 beste hanne med ck, reserve cert og reserve cacib. Må vel innrømme at jeg hadde håpet på å gå helt til topps, så han kunne fått certet. Da hadde han blitt Svensk Champion, men det er vel bare å stå på videre. Lona ble faktisk 3 beste tispe med ck, reserve cert og reserve cacib. Det var veldig overraskende, for hun er temmelig sommerkledt i pelsen. Men hun sjarmerte dommeren, og er jo ei flott lita dame om en ser bort i fra den lette "bekledningen".

Miika og Lona i vinden.

Veldig fine turområder ved campingplassen i Kalix.

Bjørn med Miika og Lona.

Selv en cellulose fabrikk kan se vakker ut i rette belysning og rette omgivelser. Vi så ikke den fra selve campingplasse, men fra området vi gikk tur på. Vi kjente ingenting til lukta heldigvis.

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Nydelige bilder av dine søte små.Gratulere med flotte utstillingsresultater.
Vi ferierer stadig i Sverige,men til helga bærer det heimover igjen.Men bare for å stelle litt rundt husene,slå plen og sånt,pluss litt klesvask.Så bærer det sørover til vår sønn med familie,og etter det til Kristiansund.Mye farting,men gøy også da:)
Ha en fortsatt fin sommer.Klem:)

monica sa...

Så fint at han har fått nytt hjem:) Fortsatt god sommer!