søndag 10. juli 2011

NKK utstillinga og Tibethund utstillinga i Trondheim

Har tatt litt bilder av andre hunder denne ganger. Det er jo jeg som er fotograf, så det blir ingen av mine. Jeg stilte bare Miika, siden tispene helst går i nakenhundklassen for tiden. Lite pels å se på dem. Miika gjorde det nokså bra på NKK utstillinga på lørdag. Da ble han nummer 2 i åpen klasse med CK. Når det er 60 hunder som stiller, så får en være fornøyd med det. På tibethund utstillinga fikk han Excellent.
Ailo med litt avkjøling før han skal i ringen. En flott kar som blir pappa til Elin sitt kull, og forhåpentligvis blir det ei lita tispe til meg der.

Kjentfolk. Til venstre er Kristel fra Sverige. Vi treffes ofte på utstillinger. Bak står Olaug, og Gunvor står dypt konsentrert ved bordet for å få med seg resultatene.

Flere kjentfolk. Til venstre er Per Ole Stenman fra Finland. Har hatt en del kontakt med han på e-post. Fikk hilse på han og konen denne helga. Kristin med Queen i midten og Liv Randi med Katja til høyre.

Gunvor med Hanna til venstre. Det er mye ventetid i ringen, så da er det trivelig med en hyggelig prat med andre tibbefolk.

Begge disse to flotte karene er pappa til valper her hos meg. Amadeus til venstre er far til Molly-kullet og Ailo til høyre er far til Elin-kullet. De er forresten halvbrødre. Sagaland`s Simba er far til begge to.

Gunvor med Ailo og Hanna, Anne Grete med Amadeus. I bakgrunnen Stein med Chico som er halvbror til Miika.

Miika tar livet med ro før han skal inn i ringen.

Sigurd og Bjørn. Kan vel hende samtalen dreier seg om de sprøe kjerringene deres med hundedilla. Elin trives godt mellom de karene.

Gunvor med lille Pia. Denne valpen etter Sara skal hun beholde selv. Gunvor og Sigurd bodde hos oss i disse utstillingsdagene. Veldig trivelig å ha dem her.

Denne lille gutten leter etter et nytt hjem.

Bon Bon syntes det var fryktelig artig å få besøk av andre små valper. Disse valpene som var med Gunvor er halvsøsken til Miika.

1 kommentar:

Havfruen sa...

Amadeus er en flott tibbegutt:) Men det er de forresten hele gjengen, flotte hunder:) Håper du finner et godt hjem til litjguten:)
Fin kveld ønskes deg:)