mandag 11. juli 2011

Nydelig sommerdag.

Ei lita sommerjente med "bebi boffen" Bon Bon.

De er ikke bestandig like enig i retninga de skal gå, men blir som oftest enige til slutt. Bon Bon er utrolig tålmodig når det gjelser sprellene til Nina.

Viktig med lommer. Så herlig å kunne være ute når det for en gangs skyld er sommervær.

Denne steinstranda rett nedenfor huset vårt er ei lita perle.

Kaste stein er utrolig artig, og det blir gjerne hendene i været og et yeeeah hver gang det plasker godt. Molly og Bon Bon koser seg også.

Akkurat nå er det faktisk nokså mye vann i forhold til det som er vanlig. Steinstranda bruker¨å være mye større.

Bon Bon Hit funderer på om han skal teste temperaturen i vannet. Nå er han snart fire mnd og en drøm å ha i huset, men vi håper selvsagt at han snart skal få seg et nytt hjem. Det er ikke rom for å ha to voksne hanner hos oss, med tisper som stadig vekk har løpetid.

Nok en vannnymfe. Bon Bon liker å bade han også, som onkel Miika.

Lille Nina. Hun er i en akikkelig aktiv alder for tiden. En merker at en ikke er helt ung lenger, når en skal prøve å henge med så sprellene hennes.

 
Lille gullgutten. Han sjarmerer alle han treffer i senk og alle vil "ha han", men det blir med ønsket:)

Etter et bad passer det godt å grave i sanda. Da blir en riktig lekker etterpå.

På vei hjem traff vi vår sommernabo Torill. Hun hadde plukket en fin bukett med markblomster. Vi ble med hjem til henne (de leier gammelhuset vårt), og da ble det is til Nina og kaffe til oss voksne ute i solen. En flott sommerdag.

1 kommentar:

Havfruen sa...

Gubben darius så herlige bilder Bente....Nina er søtnosen og hundene følger hakk i hæl hva søthet angår!!! Bon bon skulle jeg gjerne hatt selv jeg....Major er ikke en hanne med markeringsbehov men jeg er litt skepp på å anskaffe en hanne til. I tilfelle den andre skulle bli en tøffas etter hvert. Major ble faktisk "angrepet" av en tibbe-hanne ifjor. 2 ganger til og med, fytte rakkern den hannen var sint...helt gal, hehe:)
Kos dere videre i sommeren på oppdal...vi skal sørover til Tobias snart, du kan tro jeg gleder meg:)
Klemmings:)