mandag 17. januar 2011

Molly er på besøk på A-Tilda Kennel

Molly er parret med en vakker Danske som heter Amadeus og kommer fra Our Passion Kennel i Danmark. Nå bor han på A-Tilda Kennel på Kolvereid, og Molly er for tiden på besøk hos dem. Jeg er utrolig takknemlig for å få låne denne flotte hannen, som far til Mollys første kull om det lykkes.
                                           
Amadeus og Molly.
Jeg syntes de matcher hverandre veldig bra og er spent på hva resultatet blir. Det vil bli oppfølging om eventuelt valper og ellers nyheter, under fanen planlagt kull.

Se for en flott Tibbegutt. Ikke rart Molly forelsker seg der :)


Litt kos i mellom slagan er tillat. Et nydelig bilde som Anne Grete har tatt av dem.


Når Molly er på besøk hos Anne Grete og familien, er hun og besøker nærmeste slekta. Her er Molly til venstre og kullsøster Eos til høyre. To nydelige Tibbedamer som er veldig søskenlik.
I tillegg så bor halvsøsteren deres Silja også her, og ikke minst bestemor Kiril. Moren til Molly og Eos kommer fra A-Tilda kennel. Faren deres Channa tilhører også dem. (Han er forresten faren til Miika også:) Molly trives godt sammen med gjengen der, og går godt sammen med dem alle. Hun kunne ikke vært på bedre plass, men jeg må jo innrømme at jeg savner henne og gleder meg til å få henne hjem igjen.

Her er de fem uker gamle og fremdeles på Strømkarlen Kennel, hvor de kommer fra.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Så de er på sjarmtreff til AnneGrete ja:)) Var akkurat inne på bloggen hennes:)
Nydelige bilder:)
Ha en fin mandag, klem fra meg:)

Anne Grete sa...

På valpebildet ser jeg Eos er til høyre , hun har litt hvitt på haken , ser det på øynene og :)
Ja her jobbes med "saken "