mandag 5. april 2010

På tur påskeaften

Det har vel ikke vært den fineste påska sånn værmessig på Oppdal i år, men på tur skal en uansett. Påskaften var det ikke så aller verst, sol og vind. Bjørn og jeg hadde med Nina i vogn og alle fire hundene. Elin har fått lært seg hvordan det er å være hos oss, traske ut på tur og bli skitten flere ganger for dagen:) Hun lurer vel på hvilke gale mennesker hun er kommet til.

101 (1140 x 760)

Disse bildene er tatt på stabburstrappa på Tilset. Vi gikk spælaveien og ut mot Bekken, min nye favorittplass å gå på tur med hundene. Det vises at det var gjørme på veien for hundene er slettes ikke rene, men det betyr jo at det er vår og det liker vi. Chanti fra venstre, Lona, Elin og Miika.

068

Jeg syntes det er så pent det gamle fjøset med låvbrua på Tilset, så må bare fotografere det.

050 (1140 x 760)

Har jo tatt bilde av de tre andre hundene på disse stubbene før, men måtte jo ha med Elin også på ett. Hun er jo en av oss nå.

014 (1140 x 760)

Det er enda en god del snø på Oppdal, men noen bare flekker er det også. Deilig å se marka igjen uten snødekket.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Her har jeg gått slipp av mye...påska med Tobias ga meg bloggtørke...
Grattis med Elin, flott jente!!

Nina ser ut til å væra tøtta i farten ja:) Er det ikke herlig? Hatt samme påska selv med Tobias i hytta. Jeg blir imponert over MAjor!! Vel, han er vill men du og du hva han finner seg i..vi også passer godt på men har sett at MAjor har et utrolig gemytt.

Påska er over og vi er vel hjemme til våren. Her er ikke snøflekken, utrolig deilig!
Ha en myk start på hverdagen, klem fra mormora ved havet:)

Wenche Kildahl sa...

Heia på dere!
Grattis med Elin.
Dere får nok mange fine stunder sammen med henne, og hun med dere!!!
Klem herfra.

Wenche Kildahl sa...

Forresten... Jeg bare må skryte av den fine påska nordpå! Her i Tromsø, sol, sol, sol hele påska. Med mange fine tura med alle 7 vofsan på Tibbehaugen.

Anne-Berit sa...

Kjempekoselige bilder av flokken din.De har det godt tibbene dine som får lov til å være hunder,men turer selv om de skulle bli litt skitne.Ser ut som Elin har funnet seg godt til rette i flokken.
God helg til deg og dine!