søndag 29. mars 2009

Ikke akkurat vår, men fint har det vært likevel i helga.

Ja ei stille, rolig og fin helg har det vært med brukbart vær. Selv om jeg elsker å dra på utstillinger med hundene, må jeg bare innrømme at det er utrolig godt å bare være hjemme og slappe av også. Helt rolig blir det selvsagt aldri her da...heldigvis. Martin er ofte hjemme i helgene og det samme er kompisen hans Vegard. Det er artig og skjemme dem litt bort av og til:) Jeg har også fått gått mye tur med hundene...lurer litt på om jeg er mer ivrig til å gå opp alle bakkene enn de er. Kan vel hende de rett og slett gruer seg til helgene, da matmor mener at både hun og de trenger masse trening. Vet ikke riktig, men det er i hvert fall matmor som bestemmer så da så he he. Uansett både i går og i dag var det en del bakker som skulle bestiges, men etter bakkene kommer ei deilg slette. Vi gikk tur på andre siden av elva igjen opp i Morken. I går tok jeg en del bilder som legges ut her nå.... gud som jeg ønsker og lære det der HTML opplegget så bildene mine hadde blitt større på bloggen. Enn så lenge er de små.... Miika og Lona. Må bare vise at enkelte plasser er det noen bare steder på veien vår. Det er desverre ikke mange av de ennå. Mesterparten av veien må jeg fremdeles balansere på glatt is.... Oppdal så klart:)) En liten stopp i bakken og Lona og Miika poserer igjen for fotografen, altså meg. Bildet ble tatt mot sola og da forsvinner det mørke ansiktet til Miika litt, men vi vet jo fra før hvor skjønn han er:) Lille jenta Lona som faktisk er snart åtte mnd. Skal si valpetida går fort. Naturen lager mange fine kunstverk. Her står Lona foran ei rot med mange store stener inni. Flott egentlig. Dette treet, eller det som er igjen av det måtte jeg også knipse. Det var litt stilig. Noen bare flekker er det blant all snøen, og da må hundene få lov til å snuse litt og glede seg til tiden som kommer. Og tror dere ikke de fant litt saubæsj også her hehe. Godsaker... Tibber liker å stå høyt ja. Miika her oppe på en stein. Kongen på haugen.... vel egentlig er det Chanti som er øverst på rangstien, men Miika kan få gjøre et forsøk på å klatre dit:)

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Flotte bilder Bente. De er nok glade for at matmor er hjemme i helgene.
Jeg lager innleggene mine i Windows Live Writer. Der kan du trekke de opp i ønsket størrelse uten at du ødelegger bildet. På siden min finner du en blogg som heter "Som mine dager er", innder på høyre side litt ned på siden finner du linker til å innstallere WLW. Enkelt..så slipper du å bruke HTML...som jeg får kløe av:)

Når det blir løpetid...får du mye og passe på:) Ingen som kan passe henne for deg?
Ha en flott søndagskveld!!

Anne-Berit sa...

Fantastisk fine bilder fra turen din.Tror nok hundene setter pris på å få være med mor ut på tur.
For å få store bilder må du ha en stretch mal på bloggen din.Du legger bare inn bilder på vanlig vis,så trykker du der det står "Rediger HTML"der dobler du bare det tallet som står for hight og width(høyde og bredde)F.eks:width 400,der dobler du til 800.Det samme gjør du med bredden(hight)Og der det står s400,dobler du til s 800.Så trykker du på der det står "Skriv",da kommer bildene fram i stor utgave,og du kan skrive mellom bildene sånn som du pleier.
Men du må altså skifte til en stretch-mal først,f.eks.minima stretch.
Lykke til,klem fra Anne-Berit.

Bente sa...

Tusen takk til dere begge for gode tips. Jeg har prøvd ut begge deler nå, og fant ut at WLW var veldig grei å bruke. Koselig at dere tok dere bryet med å hjelpe meg:))

Brad sa...

so cute:)
Brad :)