søndag 21. september 2008

Nok en fin høstdag, og da er det selvsagt ut på tur for meg, Chanti og Miika. Denne gangen gikk vi i skogen på vår egen eiendom

Nå skal det være sagt, at vi går selvsagt turer hver dag. Enkelte ganger veldig lange turer, andre ganger litt kortere. Som oftest går vi her i nærområdet. Vi har så mye fin natur og så mange fine skogsveier her,at jeg ikke ser noen grunn til å kjøre bort for å komme seg på ut på tur. Denne gangen hadde jeg kameraet med. Det er så artig å fotografere litt, selv om det blir mye av det samme hver gang. Det er mye gammelt i skogen vår. Her er noen gamle vogner og andre redskaper. Og...alt blir så mye vakrere når Chanti og Miika er med på bildet:))

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Heihei,nydelige bilder igjen.Så heldig du er som bor sånn at du bare kan gå rett ut i marka fra der du bor.Skal ut med hundene selv nå,men jeg må nok gå et stykke før jeg kommer til turområdet vårt,men der er det også fint.Ha en fin dag!

Wenche Kildahl sa...

Heia Bente, Miika og Chanti! Ser at dere også har muligheter for flott turterreng. Plutselig har guttan dine ei venninne mer å gå på tut med ;-)) Kos dere en masse! VET dere gjør!