lørdag 15. oktober 2016

Tur til Snekvika i Surnadal for å ta en titt på "Mikki" (Chamiilon`s Good As Gold) valper i går.

Nina har høstferie, så vi fant ut at vi skulle ta oss en tur på valpebesøk. Renate Aase bor i Snekvika i Bæverfjord, Surnadal, og det er bare litt over 2 timer her fra. Tispa hennes Tjorven har vært på kjærlighetsbesøk hos Mikki, og det resulterte i 3 nydelige små bebiser. De er nå snart 8 uker gammel, og klar for å flytte hjemmefra, så vi måtte dra nå for å få sett dem. Det var ikke en så altfor trivelig kjøretur, for det var veldig glatt etter veiene. Har ikke skiftet til vinterdekk ennå, men etter turen i går ble det gjort i dag. Ellers var det en fin tur. Solskinn og klar himmel, og fergeturen over fjorden gikk veldig fint. Trivelig å besøke Renate, og de små hos henne.

 Fantastisk flott på gårde til Renate og Ole i Snekvika. Sjøen og denne utsikten rett utenfor døren. Hadde jeg bodd der, ville jeg sittet ute på trappen og bare nytt synet, uansett om det var så fint vær som dette, eller om det var storm med høye bølger. Jeg elsker sjøen, og jeg elsker vær.

 Renate Aase som egentlig er fra Seiland, ikke så langt fra Hammerfest hvor jeg er oppvokst. Nå bor hun i Snekvik / Bæverfjord / Surnadal, vet ikke helt hva det blir omtalt som ,men det er i hvert fall i Møre og Romsdal, og ikke så langt fra Oppdal :)

 Luna og Tjorven. Zaxon i bakgrunnen. Begge disse to damene hadde valpekull nå. Luna som er mor til Tjorven, hadde 4 skjønne valper, og Tjorven hadde 3 nydelige små.

Luna, Tjorven og gutta boys som fikk være med på tur, Nico og Zaxon.

Må jo ta bilde av gutta mine også. De fikk kose seg med litt nye damer denne dagen.

Ekstr viktig for Zaxon å få komme litt bort hjemmefra. Tilde har løpetid, og er midt i stådagene. Ayliz hadde det samme rett før. Ikke rart det går litt rundt i hodet på den stakkars tibbegutten. Godt å få noe annet å tenke på en dag :)

Nico gutten måtte jo også få være med. Det er godt for han å få treffe nye folk og hunder. Han er 5 mnd, og trenger sosialisering.

Nina storkoste seg med valpene.

Nina fant seg en yndling blant valpene, og det var denne parti colour tispa etter Luna og Kompis.

Denne flotte gutten som heter Snekvika`s Obelix, til Tjorven og Mikki, skal flytte til Bergen.

Obelix igjen. Han er en flott gutt med veldig spesielle farger.

Så er det eneste jenta i kullet, og hun fikk samme fine sorte farge som mamma Tjorven. Hun skal bli boende hos Renate og familien, og jeg håper jeg får sett henne i utstillingsringen fremover.

Hun skal visst bli kallt Snoopi til vanlig, og er ei aldeles nydelig lita jente. Veldig spennende å se om hun har arvet noe fra pappa Mikki. Gleder meg til å følge henne fremover.

Tredje valp er også en gutt, og han kalles Turbo. Han har fremdeles ikke fått noe nytt hjem, og vil bli solgt som kosehund da han har feil bitt.

Tre søte Mikki barn, Turbo til venstre, Obelix i midten og Snoopi til høyre. Veldig morsomt å få hilse på dem.

Litt forsøk på ståbilder. Dette er Turbo, og han er en herlig liten gutt. 

Obelix er en skikkelig staselig kar. Minner litt om Mikki i den alderen, men er og kommer til å bli mye mørkere i fargen.

Så er det lille søte dukka. Hun ser velsig lovnede ut, og det blir så utrolig morsomt å se hvordan hun utvikler seg. Selv om sort ikke er helt min farge på tibbene, syntes jeg det er utrolig artig med dem.

Ingen kommentarer: