lørdag 30. april 2016

Utstilling på Sunndalsøra lørdag 23 april 2016

Det var så morsomt å få stille "Mikki," Chamiilon`s Good As Gold, på sin første juniorutstilling, og jammen meg gjorde han ikke det helt store. Han gikk nesten helt til topps av hannene, bare slått av en Champion. Han ble 2BHK og fikk sitt første CERT. Gratulerer så mye til eierne Oscar og Aud Arnesen. Jeg er kjempestolt av gutten, og takknemlig for at eierne har trent han så godt. Mikki har vært vist noen ganger på valpeshow, og har et par BIS plasseringer der.

For tiden litt avrøytet, men veldig fin likevel. Mikki er sønn av Tilde, N UCH Tibràar Tinda Turquoise.

Det ble i grunnen en flott dag for mitt oppdrett. Chamiilon`s Deep Secret "Ayliz" ble Beste tispe og BIR. Ikke nok med det så ble Chamiilon`s First Prize "Liz" andre beste tispe, men fikk ikke noe bilde av henne. Her er det N SE Uch Mango`s Mr Leo Lao som ble BIM og N SE DK NORD Uch Chamiilon`s Deep Secret som ble BIR. Tusen takk til dommer Veli-Pekka Kumpumäki for at du likte hundene fra mitt oppdrett så godt :)

Dagen ble fullendt med at Ayliz tok BIG 2. Det ble ikke akkurat det beste bildet, men helt typisk Ayliz å knipe igjen øynene :)

Ingen kommentarer: