fredag 6. mai 2011

Valpene og Nina

Valpene må ha sine turer på stua om dagen, ellers blir det rabalder. De sitter og roper helt til vi henter dem, men det er selvsagt bare artig. Både her og ute får de løpe fritt, så de får styrket musklene og får utløp for energi. De har god plass på rommet sitt også, men forandring fryder. De får ikke løpe over hele stuen, for det er alt for mange populære ledningfarer som truer rundt omkring. Med fem stykker som løper til hver sin kant, må en ha en viss kontroll på de. Nina elsker også å være sammen med "bebi boffan", men hun må nok passes på. Enkelte leker valpene har, mener Nina er "min", og da skal hun ha det uansett. Så da kan hun gjerne dytte de til siden. Valpene har veldig godt av å lære seg tidlig å være sammen med små barn, og disse blir iallefall godt vant. De er i en herlig alder nå, både den tobente og de firebente her:)

Hei... slipp oss frem her. Plutselig dukket alle opp samtidig, og det er en sjeldenhet at en får alle samlet slik på ett bilde. Da er det jaggu flaks at en satt klar med kamera:)

En liten pust i bakken. Breath er uvanlig rolig her.

Utrolig artig både for valpene og Nina. Det er faktisk varmt i huset selv om det ikke ser slik ut. Saken er den at vi kjøpte ny lue og nye joggesko (som blinker) til Nina for noen dager siden, og det skal hun ha på seg hele tiden nå. Hun er nok ei lita guttejente:)

Vakre Bright Future fanget i et rolig øyeblikk.

Heisan, der titter Bobbie James (Leon) også opp, og fotografen er klar.

Tålmodighet gir uttelling, Brilliant Cover også i ei rolig stund.

Kom kom sier Nina. Jeg stoler ikke helt på 2-åringen, så hun er under oppsyn hele tiden når hun er sammen med valpene og de andre hundene. Det meste er "min" for tiden.

Mamma Molly liker å vaske litt på de små fremdeles. Her er det Bobbie James (Leon) som får sjekket om ørene er rene i dag.

Se på min lille teddybjørn. Breath of Life er virkelig det nærmeste en bamse en kan komme.

Bon Bon Hit ser så uskyldig og skjønn ut, men er en skikkelig aktiv liten kar han også.

Ikke veldig fristende til å være ute denne dagen, torsdag 5 mai, men noen turer må man likevel.

3 kommentarer:

Anne Grete sa...

et ble et veldig fint kull ,Bright og Future er så nydelig å disse bilder , men ale valpene er jevnt VAKRE . Både meg og Amadeus er mege stolt av det vi ser :):)

Vibeke sa...

Utrolig herlige valper :))

Havfruen sa...

Tror jeg setter kursen mot Oppdal og setter meg på gulvet blant valpene!!! DE er jo helskjønne!! "Min min" kjenner jeg til, TObias "krangler" med Major og Major gir blaffen:)) De er en fornøyelse disse barnebarna og hundene:)
Jeg skal til Bodø på mandag og skal være bort i 10 dager....så lenge har jeg aldri vært borte fra Major...eller Gubben for den saks skyld...
Kos dæ me småttisa...me 2 og 4 føtter:)
Klemmer:)