søndag 25. oktober 2009

Litt av hvert

Litt fra den siste uka. Forrige søndag var det fullt hus her med unger og hunder:) Veldig koselig var det. Hundene mine satte vel ekstra stor pris på at tibbejentene Snoopy og Shakira var her. Det er ikke så lett å ta bilder av hunder som er i firsprang hele tiden, så det ble ikke de beste fotografiene.

012 (891 x 582)

Rune er litt skeptisk til traktoren, og syntes det er tryggest å stå på utsiden av garasjen sammen med Shakira og Miika.

008 (1140 x 760)

Emil sammen med Snoopy og Miika.

013 (2) (1266 x 821)

Lona var ikke helt i form den dagen, så hun måtte være i bånd mens de andre fikk springe løs.

011 (2) (1152 x 766)

Miika setter pris på friheten.

004 (2) (1140 x 760)

Artig å hoppe i senga:) Rune og Miika har funnet spretten. Hundene er godt vante til unger og det er veldig greit.

001 (2) (939 x 597)

Ingenting er vel bedre enn å ligge i sola og varmen når det er kaldt ute. Det er så godt at alle disse tre fungerer så fint sammen. Det er veldig sjelden det er krangel mellom dem, selv om det også skjer av og til selvsagt. Lona er litt over ett år, Miika har akkurat fylt to år og Chanti har nettopp fylt tre år. Et fint gjeng:)

016 (1140 x 760)

Mandag for snart ei uke siden var vi på Heimdal Dyreklinikk der Lona fikk vaksine. Tirsdags morgen syntes jeg hun så veldig rar ut i ansiktet, men skjønte ikke først hva det var. Jo da, hun hadde reagert på vaksinene og hovna skikkelig opp i ansiktet. Da var det skikkelige bollekinn på vesla. Måtte ha Marit hjemme og passe på henne når jeg var på jobb. Var redd hun skulle hovne opp enda mer og få vanskeligheter med å puste. Om kvelden var hun heldigvis sitt gamle jeg igjen.

021 (2) (1140 x 760)

Lona ute i hundegården. Ei flott jente som matmor er stolt av, og da blir det naturlig nok en del bilder.

2 kommentarer:

Anne Grete sa...

Heisan mange artige bilder . Reaksjon på vaksine fikk en valp jeg solgte en gang , så det skjer , men heldigvis ikke så ofte .

Havfruen sa...

Så mange flott bilder du viser:) Reaksjon på vaksine har jeg hørt om så det skjer.
Herlig med helger hvor huset fylles opp. Major blir litt forstyrra av det han da. Tror alle skal digge ham..noe alle ikke gjør..kan du forstå det? Hadde besøk av Tobias her i helga. Prøver å læra ham at når Major ligger på puta si, så skal han få være i fred. Ikke enkelt:)
Ha en flott mandag:)
Klem:)