tirsdag 10. september 2013

Utstilling på Hundorp 08.09.13

Etter 6 uker på besøk hos oss på Oppdal, fikk Gaisa endelig treffe eier Katrine igjen.
 
Gjensynsglede og kjærlighet. Gaisa har vokst og forandret seg mye siden hun kom til oss på Oppdal helt i begynnelsen av august. Godt å være sammen igjen :) 
 
 
To aldeles nydelige jenter, Katrine og Gaisa.
 
Mamma Nina Hivand er også glad for å få treffe Gaisa igjen,

De har ikke glemt gamle kunster, og Katrine fører Gaisa rundt i ringen like godt som tidligere.

Gaisa stiller seg så fint selv. Hun og Katrine har trent på dette siden Gaisa var liten. Det ser ut som om dommeren også er fornøyd med det hun ser.

Gaisa ble BIR - helt fantastisk. Hun møtte fire andre nydelige tispevalper, og da er det godt gjort å vinne. Dommer var Ingrid Borchorst fra Danmark.

Gaisa har blitt BIR fem ganger nå, enda hun bare akkurat har fylt 6 mnd. Det var en ting Katrine har ønsket seg lenge nå, og det var å bli plassert i gruppa. Denne gangen gikk ønsket i oppfyllelse, og Gaisa ble BIG 4 for dommer Anne-Marie Haugsten. Utrolig artig.

I tillegg til Gaisa, ble Tilde stilt på Hundorp. Her går hun så fint i ringen.

På bordet så dommeren fikk sett litt ekstra på henne. Tilde gjorde det bra og fikk CK 3BTK og RES.CERT. Det må vi være fornøyd med.

Gaisa noe fornærmet fordi hun måtte sitte i "fengsel" å vente :) Nå er Gaisa sammen med familien sin i Elverum, men hun er dypt savnet her hos oss. Hun er ei utrolig god og snill tispe, som sjarmerte oss i senk. 

 

Ingen kommentarer: