søndag 3. februar 2008

Miika sitt første valpeshow, ble BIM

Ja vi har tyvstartet litt med Miika og debutert på valpeshow før han fyller 4 mnd, men så lenge det ikke finnes ringtrening her på Oppdal er dette eneste mulighet til å vende seg til dette. Vi hadde trent litt her hjemme på forhånd, og på stuegulvet går han fint. Men i denne store salen med masse folk og hunder var det litt skummelt. Så lenge vi satt på plassen vår med Marit og Chanti rundt oss var det trygt og godt, men med en gang vi kom på det store gulvet var det farlig.Så han ville ikke gå noe særlig, og ville slettes ikke la dommeren se på tennene. Men, dette var første gangen og vi skal i vei igjen om 14 dager. Miika fikk veldig god kritikk, og han stod da bra til slutt så dommeren fikk se de fine tennene hans og kjent på han.

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Å så skummelt,men gratulerer med flotte resultater,det går seg nok til i utstillingsringen.Ser du har linket meg her,bloggen min heter "Mitt glade (hunde) liv",hehe.Er jo litt gal da,men...Ha det kos med guttene dine:)

Anonym sa...

Grattis ti Miika flott Bente!! Stakkar ikke rart han ble litt skremt, det er lov når man er liten Queen føler med han:-)