lørdag 4. desember 2010

Molly er flyttet inn til oss, og vips så har 3 blitt til 4 tibber i huset:)

132

I forrige uke ble det bestemt at Strømkarlens E-Moll skulle flytte til oss. Molly som hun kalles, er ei nydelig tispe på 3 år. Hun og Miika har samme far, så de er halvsøsken:)

126

Det størstet hinderet for å få Molly hit, var at jeg mått kjøre veldig langt for å hente henne. Monica på Strømkarlen Kennel bor i Nykroppa, litt nordøst for Karlastad i Sverige og det er et stykke dit:) I og med at jeg skulle til Lillestrøm på utstilling, fant jeg ut at jeg like godt kunne kjøre til Sverige også når jeg først var i farta. Etter utstillinga på søndag ble jeg med hjem  til Gunvor og Sigurd i Mellerud, og var så heldig å få overnatte hos dem. Tidlig mandag morgen fortsatte jeg til Nykroppa som var ca 3 timer unna Mellerud. Søndag var det et grusomt snøvær når vi kjørte, men heldigvis var det oppholds og gode kjøreforhold mandagen.

150

Jeg skulle kjøre 80 mil for meg selv denne dagen, så jeg kunne ikke bli hos Monica mer enn 1 time når jeg hentet Molly. Vi rakk og drikke litt kaffe og jeg fikk hilst på alle de nydelige hundene hennes. Hun bodde veldig fint til, og hundene hadde en kjempestor hundegård og boltre seg i. Jeg forelsket meg med en gang i Molly, og er så takknemlig for at Monica Herjeskog ville overlate henne til meg.

163

Grunnen til at Molly måtte flytte var at hun ikke gikk så bra sammen med de andre hundene på Strømkarlen Kennel, så jeg var jo veldig spent på hvordan hun ville fungere sammen med mine. De var jo med meg på turen, men jeg ville ikke la de hilse på henne før vi kom hjem.

169

Det gikk faktisk over all forventning. Hun skled rett inn i flokken og hadde ingen problemer med å tilpasse seg. Nå har hun vært her i fire dager, og det har ikke vært en eneste episode mellom henne og de andre. Hun er ei aldeles herlig tispe, og så glad at halen går frem og tilbake hele tiden. Hun har spist godt fra første stund, og er helt rolig om natta. Det er en veldig lettelse for Monica også at det går så bra med henne. Ofte er det kanskje bare det og få et nytt miljø og en ny flokk som skal til. Molly er ingen dominant tispe, og det gjør også at hun ble godtatt uten noe om og men. Hun har funnet roen allerede dagen etter at hun kom hit, som dere ser på bildet. Jeg må bare legge til at jeg kjørte til sammen 14 timer denne mandagen, men jeg hørte nesten ikke et ord fra hundene. De var helt fantastiske både mine gamle, og nykommeren:)

105

Når de kommer hit til meg må de bare finne seg i og bli fotomodell. Molly ble badet og fønet og så var det klar til fotografering. Hun var lett og stille på bordet, så det merkes at Monica har trent med henne fra før.

119 (2)

Hun er så nydelig syntes jeg, og stiller seg veldig pent. Jeg gleder meg til å ha henne med på utstillinger. Molly har ikke så mye pels akkurat nå for tiden, men slik er det med tisper. De røyter noe i perioder. Moren til Molly heter A-Tilda`s Enya og er Svensk, Fransk, Engelsk og Irsk Champion. Faren heter Arundina`s Lha Channa og er Norsk Champion, så hun har mye bra bak seg.

144

Se så bedårende uttrykk hun har. Jeg er veldig takknemlig at jeg fikk henne, og hun er et fint tilskudd til oppdrettet mitt. Elin og Lona er jo i nær slekt, og da er det litt greit å få ei som ikke er det.

138

Nydelig, ikke sant? Jeg er helt forelsket. For meg har det ikke noe å si om de er voksen eller valp når jeg får dem. Jeg knytter meg veldig fort til dem uansett, og blir veldig glade i dem. Elin var jo 5 1/2 år når hun kom hit, men for meg virker det som om hun har vært her i alle år. Det samme er det med Molly merker jeg. Hun passer perfekt inn i flokken og sammen med familien. Lille Nina har allerede vært og hilst på henne, og de ble gode venner de også. Jeg er en lykkelig Tibbe eier:)

 

Klem fra Bente og Tibbene

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Ikke rart du er forelsket!! Jeg smilte bare bredere og bredere etter hvert som jeg leste og scrolla meg nedover...Molly er skjønn!! Som resten av flokken din:) Kjempebra at hun skled rett inn..alltid spenning med slikt.
Men jeg må si du er tøff som legger ut på slike lange turer på vinterstid!! Godt at du er vel hjemme igjen. Regner med det er kaldt hos deg også, her er det minus 9 og sur vind. Major stortrives ikke akkurat på tur. Nå skal jeg fyre opp i peisen, da vet jeg hvor Major`n blir å finne:)
Kos deg med tibbene dine....klem fra meg:)

Vibeke sa...

Molly er skjønn og heldig som er kommet til deg :-) Er sikker på at Monica er kjempeglad for det. Artig at du nå har tanten til Milo :-) Masse lykke til med henne og de andre!

Anne Grete sa...

Trivelig lesing og mange fine bilder .
Jeg håpte at Molly er som slekta si og ikke har behov for å dominere .Hun kunne jo havnet her og , men jeg har 6 og søster Eos , og da jeg reiste oppover hadde jeg med Kecke som flyttet til Trondheim i retur på toget . Jeg tilbrakte tilsammen 36 timer på tog fra turen ned til Sør - Sverige :)kombinerte med kursdag i Tr.heim da så opphold der noen timer
Jeg har jo Eos og halvsøster Silja og ønsker Molly lykke til på Oppdal.