onsdag 13. mai 2009

Litt fra Barnedåpen til Nina 3 mai

Det ble en skikkelig vellykket dag hvor til og med været var på vår side. Sola skinte og det var varmt og godt ute. Innendørs gikk også alt som smurt. Maten ble faktisk ferdig i rett tid, litt uvant til og være meg. Hadde ikke leid inn noe hjelp (var ikke inne på tanken en gang dumme meg), så jeg måtte raske meg ned fra kirka og få satt på potetene og laget saus. Men det gikk bra og sausen ble faktisk akkurat som jeg ønsket den skulle bli. Vi hadde leid peisestua på Samfunnshuset på Lønset, og det er en veldig trivelig plass å være på.

Stemningen rundt bordet var god, og mammaen  og pappaen til Nina var veldig fornøyd med alt sammen. Lille Nina tok i grunnen det hele med ro. Ikke en lyd å høre fra henne i kirka, og humøret hennes var som vanlig godt også resten av dagen.

197 (1140 x 760)

Dåpsbarnet. Hun er bare så skjønn:)

209 (1140 x 760)

Pappa Thomas holder banet, tante Marit og onkel Martin i finstasen. Marit og Martin var faddere til Nina.

104 (1140 x 760)

Marit. Jeg syntes hun var så nydelig på dette bildet, at jeg mått bare legge det inn selv om ikke hun er hovedpersonene den dagen.

235 (1140 x 760)

Mamma Therese og Nina. Her har hun skiftet til “sivil”, men er like fin for det:) Hun ble plutselig så stor. Rart hva klær kan gjøre:))

254 (1140 x 760)

Måtte jo ta bilde av dåpskaka.

111 (1140 x 760)

Her er et bilde jeg tok inne i Lønset Kirke. Jeg er litt fasinert av gamle kirkebygg. De har noe flott og mystisk over seg.

5 kommentarer:

Vibeke sa...

Så nydelig dåpsbarnet var! Hun er virkelig skjønn. Ser ut som dere hadde en fin dag :-)

Havfruen sa...

Åh...så herlig Bente:) Gratulerer! Så nuskat en jente og så absolutt fin i dongrikjole også:)
Herlig å tenke på at dagen ble så vellykket, og været blir prikken over i`n.

Vi hadde barndåpen til Tobias her på hytta i fjor sommer. Vi var 22 stk og vi hadde langbord ute på terassen. Været? 28 gr og ikke en sky. Snakk om flaks...for skulle alle vært inne, så vet ikke jeg ;-)

Nå skal visst godværet komme, jeg har stått ut og luka i hele dag. Det spirer og gror nå ja. Har masse fredløs her på hytta og den kommer i "bøtter og spann":)

Ha en flott dag og klem herfra:)

Anne-Berit sa...

Gratulere med dåpsbarnet.Fine bilder av ungene dine,tenk å ha så voksne barn og så se ut som en jentunge selv da.
Nina er bare helt nydelig,vokser fort gjør hun også.Kjekt at dagen ble så vellykket,et fint minne å ta med seg for dere alle.
Klem fra meg!

Anne Grete sa...

Det var et utrolig vakkert dåpsbarn og andre vakre barn og :):)
Her går det i 100 om dagene så har ikke fått tid til å ta så mye bilder , men det har kommet noen fine farger i hagen :)

Anne-Berit sa...

Hei Bente,ville bare takke for trøstende ord angående Toya,og ønske dere en fin 17.mai.
Klem fra Anne-Berit.