fredag 10. april 2009

Nydelig vær skjærtorsdag, så da dro vi en tur opp i Dindalen

Litt overraskende sa Bjørn og Marit ja til å bli med meg på tur denne dagen:)) Det var vel det nydelige været som gjorde utslaget tenker jeg. Vi kjøret bort i Blokhus og ville gå opp i Dindalen. Var vel egentlig litt spent på føret da vi var uten ski og det har vært veldig mildt i det siste. Fort gjort å gå gjennom snøen da selv om det er harde scooterspor. Når vi kom ut av bilen møtte vi på to søte Chihuahua som kom springende mot oss. De skulle bli med eierne på ski. De var imponerende flinke må jeg si, gikk stille og rolig løs mellom dem oppover bakkene. Det skulle vært mine hehe, de hadde vært over alle hauger. Nei best å holde dem i bånd tenker jeg.

011 (864 x 576)

Denne langhårete chihuahuaen var skikkelig fin og hadde nydelig farge. Her hilser han på Chanti.

013 (864 x 576)

Denne korthårete chihuahuaen var også veldig fin. Han het Aragon fikk jeg med meg. Her ble lille Lona også stor:)

016 (864 x 576)

Så bar det i vei oppover bakkene. Marit med Lona og Bjørn med Chanti. Sporene var sånn noenlunde bra å gå i, hvis en holdt seg på midten. Veldig løs snø så det var litt tungt og gå, men det har vi ikke vondt av.

024 (864 x 576)

Mor og datter. Trivelig at Marit ville holde oss med selskap.

030 (1140 x 760)

Nydelig med knallblå himmel og hvite topper.

033 (864 x 576)

Marit og Lona. Her kan man parkere om sommeren og så gå videre innover fjellet, men nå på vinteren er veien snødekt.

037 (864 x 576)

Bjørn og meg. Vi har funnet en bar flekk midt i snøheimen. Må forresten få skryte litt av mi fine nye røde soft gel jakke. Den lå faktisk klar og overraskende til meg da jeg skulle på jobb onsdag. Det var Martin og kompisen hans Vegard som hadde kjøpt ei hver si jakke til Bjørn og meg. Jeg måtte selvsagt ta mi i bruk med en gang:) Snille gutter må jeg si.

041 (864 x 576)

Marit og Lona. Selv om en er på fjellet må kontakten holdes med omverden, så Marit tar en sms pause her.

043 (864 x 576)

En trenger ikke ski for å tryne hehe. Det holder med gjennomslagsføre.

044 (1140 x 760)

Fra en plass på  Dindalsveien kan vi faktisk se hjem til gården vår med god zoom.

046 (1140 x 760)

Foran TV. Når vi var kommet hjem var lille Nina kommet på besøk. Foreldrene Thomas og Therese skulle ut å kose seg med venner om kvelden, og da trår selvsagt besteforeldrene til som barnevakt. Her sitter Martin, Vegard, Nina, Marit og koser seg i sofaen. Vegard er en barndomsvenn av Martin som bruker å bo hos oss i helgene og feriene. Både han og Martin studerer i Trondheim, men det er jo koselig å komme hjem  når en har fri. Vi syntes selvfølgelig også at det er veldig trivelig at de er her. Martin er en del hos kjæresten Berit , men er heldigvis mye hjemme hos oss “gamlinger” også:)

049 (864 x 576)

Lille gode Nina. Hun er så blid og enkel å ha med å gjøre. Vi la henne kl halv ti om kvelden og hun sov til over åtte om morgenen. Bare en fryd å passe henne:)

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Koselig innlegg fra deg.Dere har det fint på Oppdal og omegn,flott natur.Kos med hele familien rundt seg,kan tenke meg det.Vi koser oss med et av barnebarna og han har også en kompis med seg i år som i fjor,så vi begynner å bli godt kjent med han også nå.Kjekke gutter begge to.Men i morgen kl.11 går flyet,og da reiser de heim til Kr.Sund igjen.
HA en fortsatt god påske,og kos deg med dine!

Havfruen sa...

Herlig innlegg Bente med god tekst og flotte bilder. Flott tur dere var på og artig å se at Tibbene ble store sammen med de andre hundene:)
Her er også ungdommene med på tur når vi er på hytta. Sjelden hjemme ja:) Godt vær og vi er stort sett ute.
Nina er jo helskjønn der hun sitter sammen med ungdommen:) Ja, er det ikke artig med disse små? Herlig..men tiden går fort..Tobias blir 1 år snart...
Kos deg de siste dagene av påska, jaggu har dagene rasa avsted...
Hytteklem fra Fosen