søndag 19. april 2009

Besøk i går….

I går kom Rikke med sin nydelig svarte Tibbejente, og Jannike med sine to svarte tøffe Tibbegutter på besøk. Det var i grunnen greit å få litt liv i huset igjen, for det har vært merkelig stille denne helgen på hundefronten. Hvorfor… jo da Miika er ute å farter for seg selv. Ikke helt for seg selv da, men han er med Kristin og Queen + mange andre damer og hunder av forskjellig rase på langtur. Veldig lang tur kan en si, helt oppe i Harstad. Det er tydelig at Lona og Chanti har savnet han, og de har vært merkelig rolige denne helgen. Da passet det perfekt at det kom andre tibber i går og holdt de med selskap. Hundene storkoste seg og fikk springe løs. Det ble satt av litt tid til utstillingstreneing også som seg hør og bør når vi er mange tibbeeiere samlet. Må utnytte alle muligheter til å forbedre seg i ringen.

060 (1319 x 962)

Her sitter fire av fem samlet. Disse kunne springe løse sammen og leke seg. Chanti og Rambo går desverre ikke så bra sammen, så der kan bare en være løs av gangen. Når dette bildet ble tatt så var Chanti den heldige. Her er fra venstre Chanel, Lona, Kompis og Chanti.

065 (1140 x 760)

Det er litt av hvert å utfolde seg på her på gården. Fra åpne jorder til bratte berg. Her har Lona funnet ut at steinbedet mitt må vel være en grei plass å klatre på.

066 (1140 x 760)

Chanti og Chanel. Vel bakdelen til Chanel i hvert fall:))

010 (997 x 612)

Æda bæda…ser det ut som om Lona sier til Chanel:)) Kan vel hende det var en intern kranger om guttenes oppmerksomhet…hva vet vi???

043 (1215 x 1026)

Her er det i hvert fall litt romantikk i lufta. Lona og Kompis har funnet tonen…

063 (1214 x 826)

…og Chanti og Chanel har bestandig svermet  for hverandre. Men det er da vår ikke sant….

047 (1140 x 760)

Også damene…hundene har jo eiere selvsagt. Her er Britt til venstre som er eier av en liten tibbegutt som heter Tico. Hun kom litt senere enn de andre og uten hunden. Så er det Rikke og helt til høyre er Jannike. Trivelige damer og vi har bestandig noe å prate om…hmm, kan det være tibber tro???

026 (1152 x 769)

Kompis. Vi må jo selvsagt gjøre litt ekstra stas på han, for han hadde nemlig 1- års dag i går. Her viser han at han er stor gutt og flink til å stille seg pent opp.

070 (1140 x 760)

Vakre Lona…jeg kan vel egentlig ikke få nok av henne, så her kommer et bilde til:)

4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Herlige bilder av nydelige hunder.Kjekt med besøk,artig å se på hundene når de får springe rundt og kose seg.
Spent på hvordan det gikk i Harstad,både med Miika,og en gjeng fra hundeklubben vår som skulle oppover.Ha en fin mandag!

Havfruen sa...

Nyter innleggene dine med de flotte bildene. Flotte hunder "alle ihop".
Alltid noen som ikke går sammen, slik er det bare. Men det ser ut til at de fleste "moillkoser" seg!!
Har aldri sett sort tibbe på mine turer, flott de også. Men veeeeldig vanskelig å fotografere:)
Lona er helt klart vakker, nydelig jente!!
Er det ikke herlig å ha besøk av noen som seg selv og bare prate hund? Vi har slike besøk hos boxerfolk..nyter det. Prater og ler over boxerens livlige påfunn..:) Det trengs!!
Majorklem herfra:) og god mandag til deg!!

Anne Grete sa...

Ja Miika han klarte seg godt han på langtur der oppe i det høye nord .
Mange fine bilder av både alle sammen . Min første tibbegutt likte heller ikke særlig at andre "gutter" viet damene hans oppmerksomhet :):)Da er Channa bare glad uansett om det kommer damer eller herrer store eller små

Elisabeth`s Tibbe Blogg sa...

Ja Miika var på langtur han og gjorde det jo bra da. Ikke dårligt å bli 3 bh . Så kjekt å ha besøk av mange tibber så dem kan springe løs å utfolde seg.. Mange fine bilder du hadde tatt ..