mandag 13. april 2009

Hvitveis på Oppdal 13.04.09

Hvitveis2 130409

Hvitveis 130409

Ja i går så jeg hvitveis for første gang i år, og det var i skogen rett bak huset. Det er utrolig tidlig til å være her på Oppdal, men du verden så koselig det var å se dem.

Nå er påska over for denne gang og i morgen venter arbeidet igjen. Disse fridagene har gått veldig fort….alt for fort:) Været kan vi iallefall ikke klage på i år, for dette må vel ha vært en av de varmeste påskene jeg har opplevd. En del av hagen min er faktisk snøfri allerede og det bruker den ikke være på denne tiden. Jeg har allerede plukket opp masse død fisk fra dammen, desverre. Hadde regnet med at det ble slik i år. Vel folkens våren er kommet og livet er faktisk herlig:))

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Ja er det ikke herlig..her er det masse hvitveis..tidlig her også så da er det iallefall tidlig på Oppdal.
Vet hva du snakker om vedr. kommentar hos meg. Samme her..men vi får nyte "de unge". Vi har hatt 1 dag for oss selv i påska. Men det kommer dager..som skal nytes. Denne uka iallfall skal jeg bare slappe av. I disse finanskrisetider med konkurs på jobb får jeg prøve å gjøre det beste ut av det.
Har du fiskedam? Svigersønnen ønsker å lage seg det her på hytta og jeg har sagt Værsjego..

Klem fra hytta..

Anne-Berit sa...

Det var tidlig ja,men du verden så herlig det er med disse vårblomstene som dukker opp nå.Håper vi får en fin vår og sommer.

Anne Grete sa...

jeg har og sett etter hvitveisen , men ikke funnet noen enda......