fredag 10. april 2009

Litt fra min arbeidsplass

Jeg jobber på NAV Oppdal, en jobb jeg trives godt i. Arbeidet mitt er i mottalsdelen og arbeidsplassen er i servictorget på Oppdal Kommune.

006 (864 x 576)

Innenfor dørene på Rådhuset på Oppdal har jeg min arbeidsplass. Har det veldig greit der:)

002 (864 x 576)

Her er to av mine arbeidskolleger. Birgitte til venstre har jeg jobbet sammen med ei god stund. Nå har hun fått seg ny jobb i NAV på Melhus og starter opp der 1 mai. Jeg kommer til å savne henne for hun har vært en veldig trivelig, blid og alle tiders kollega og hatt med å gjøre. Så er hun veldig glad i dyr, og da har jeg kunnet jabbe i vei om mine tibber uten at hun har blitt så veldig lei iallefall hehe. Monica til høyre blir min nye kollega i serivictorget og hun er kjempe trivelig hun også, så vi får det nok bra der fremover også:)

004 (864 x 576)

Måtte knipse bilde av inngangspartiet på Oppdal Kulturhus også. Det ligger tett inntil Rådhuset. Det er ikke mer enn et par år gammelt og er veldig flott. Her har vi bl.a kino, konsertsaler, badeanlegg, utstillinger av kunst, bibliotek og en kjempefin kafeteria. Kulturlivet på Oppdal er nokså aktivt, så dette er et kjærkomment bygg.

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Artig å lese:) Det er alltid trist når gode kolleger slutter, spesielt når de gidder høre på hundeprat. hehe...kjenner den:) Du får advare hun nye...kanskje hun kan bli valpekjøper?

Kos deg videre i påska med dine rundt deg. Vi koser oss med Tobias, vært på skogstur i dag. Major bærte ved i kløven sin. Sliten nå...og godt er det.
Dårlig med sol...men oppholds!
Hytteklem herfra:)

Anne-Berit sa...

Hei-hei,kjekt at du trives på jobb og har trivelige folk å jobbe sammen med.Det har mye å si for trivselen det.Fine bilder av fine bygg.
God påske videre,kos deg masse!

Anne Grete sa...

Så fin utsikt det var der oppe dere kunne se heim ! Fin trim for "bakfotan" te både to og firbeinte med tur opp dit ja :):)