fredag 30. mai 2014

Mye liv i valpegården 26.05.14.

Oppdretter til disse nydelige små er på en ferietur til Island, og da må pappa Miika gjøre sin plikt overfor de små. Han har med hjelp av meg tatt ut pappapermisjon, så nå har vi fire aldeles nydelige små nurk her hos oss. Det bare må bli mange bilder av det. Alle hundene her er i tur og orden inne i valpegården og hilser på dem. Ute går de alle sammen. Det er veldig praktisk. Miika syntes de er grei å ha med å gjøre, men blir det for mye mas trekker han seg unna. Slik er det i grunnen med Lona, Ayliz og Zaxon også. Tilde derimot har gått helt inn i rollen som barnevakt, så hun kan gjerne være sammen med dem hele tiden. Det er i hvert fall utrolig godt å se at alle de voksne er snille mot valpene.
 
Ingen kan si annet enn at valpene blir godt sosialisert i hvert fall. Her er "prinsesse" Nina en av mange sine daglige turer og hilser på dem.

Miika holder et godt øye med sine små.

Av og til må han ta i et tak han også. Kan tenke meg at mamma Ebba har satt han i gang med å fli opp litt, mens hun mater de små. En herlig liten familie.

Finnes det ble noe skjønnere enn denne mini isbjørnen. Martin er totalt forelsket i den, og hadde helst sett at den ble her sammen med han.

I begynnelsen syntes Zaxon det var nok å observere de små. Han er ikke mer enn 7 mnd selv, men ble plutselig stor og rene kjempen i forhold til dem.

Her har han kommet seg opp i valpegården og leker litt med de små.

Nydelige Zaxon som er i en litt "uryddig" alder. Begynner å bli stor som en voksen hanne, men har fremdeles masse valpepels og valpepreg. Det henger liksom ikke sammen :) Men slik er det med ungdom når de vokser til. Nydelig er han i hvert fall.

Nydelige Ayliz liker å ligge på senga å følge med de små. Hun har seg noen turer opp i valpegården, men liker best å ligge å se på dem.

Tilde tar seg mange turer inn til dem i løpet av dagen.

Nydelige Wilma og lille kvitbjørn.

Syntes det er så søtt dette bildet av Tilde og lille Wilma, som ligger side ved side og sover i valpegården.

Fineste Ayliz igjen på utkikksposten sin.

Zaxon liker også veldig godt å bare ligge opp i senga og beundre de små.

Her er han inne sammen med dem, og står og følger med hva mamma Ebba driver på med.


Ingen kommentarer: