mandag 20. februar 2012

Besøk av Kristin og Torbjørn, 11 valper og 6 voksne

Miika hilser på barnebarnet sitt som heter Chili.

Et lite muss må hun få hos bestefaren.

Kristin har hendene fulle hjemme med to kull på til sammen 11 valper.

Falkiaro`s Her Majesty. Jeg måtte "spandere" et av rosenavnene mine på henne, for det passet så godt når moren heter Queen. Denne skal Torbjørn beholde, så vi får nok se den i utstillingsringen etter hvert. Ei nydelig datter av Miika.

Noen av valpene. De fleste her er kanskje fra Izzy sitt kull.

Her står de på tå hev. For et nydelig gjeng. Litt blanding fra begge kullene.

Her er Torbjørn si lille Snuppi. Ei nydelig lita tispe.

Ut en tur kanskje. Miika var populær blant smårollingene.

Her er gutten Kristin skal beholde selv. Falkiaro`s Happy New Year. Han er en nydelig hanne som vi får se mye av i utstillingsringen. Mye av fargene fra pappa Miika.

21 hunder var det til sammen hos oss. Det var ikke mulighet å få alle på samme bilde. Må jo si at jeg er imponert over hvor flink Miika og de andre voksne er med de små valpene.

Flere som vil hilse på pappa/bestefar.

Flotte Miika gutten som har gitt så fine avkom.

Her er alle 11 valpene samlet. Bildene ble ikke så tydelig for det måtte gå fort i svingene når jeg skulle knipse. Bjørn og Kristin stod på hver sin side å hanka inn valpene, når de begynte å røre på seg.

Her er kullet til Queen og Miika. De ser utrolig flotte ut alle sammen.

Her er kullet til Izzy og Gutten. Det er mye sleksskap mellom disse to kullene. Gutten som er far til disse valpene er sønn av Queen, og Izzy som er moren deres er datter av Miika. Så Queen er altså mor til det andre kullet og bestemor til dette. Miika er far til det andre kullet og bestefar til dette. Slik er det i moderne familier:)

Ingen kommentarer: