onsdag 15. februar 2012

En stor dag for Cayzi på valpeshow

Chamiilon`s Crazy For You, Cayzi ble BIR, BIG og BIS 4 på valpeshow på Ler 12 februar. Helt utrolig og så artig. Dommeren skrøt veldig av henne og mente hun var ei veldig bra tispe. Slike ting liker vi jo å høre:)

En liten runde til ære for dommeren. jeg syntes vel ikke Cayzi var helt på topp denne dagen. Kanskje det var teppet på gulvet som forvirret henne. Uansett så var dommeren fornøyd med bevegelsene hennes, og det var det viktigste.

Ikke like konsentrert hele tiden:)

Hun går stort sett bra, men litt hopp og sprett inn i mellom:)

Så skal hun stilles opp på bordet.

Cayzi er blitt veldig flink når dommeren skal se på tennene.

Dommer Roar Skoli var veldig nøye, og det er utrolig positivt. Det er så god trening for valpene, og samtidig får vi en god pekepinn på hvordan valpen er.

Må kjenne på hele kroppen, og Cayzi står så rolig og fint hele tiden. Jeg er veldig imponert av hvor flink hun er til å stå rolig, og la dommeren få kjenne på henne.

Her får hun BIR sløyfa hos dommeren, men det er faktisk bare begynnelsen på den store dagen. Som alle BIR vinnere stilte vi i gruppe finalen, og jaggu vant hun den også og ble BIG. Jeg var strålende fornøyd, og var helt sikker på at nå var det nok. Jeg stilte selvsagt i BIS ringen også, men regnet ikke med at det var noe å hente der. Cayzi var heller ikke så høy i hatten når hun skulle inn blant alle de store hundene. Halen var litt lav først, men kom opp og det gikk veldig greit når dommeren skulle se dem rundt i ringen. Så var det ut igjen og vente på at dommeren skulle rope inn de fire som skulle bli plassert i BIS. Utrolig nok ble vi ropt inn og ble 4 Best i Show. Jeg var helt målløs. Cayzi kom inn i ringen med lav hale, etter å ha gått spissrotgang mellom alle de store hundene. Heldigvis kom den opp etter hvert, så hun fikk vise seg som en verdig vinner. Det var en litt ujevn gjeng som stod der til slutt. En New Foundlands valp på BIS1, Samojed på BIS2, Kerry Blue Terrier på BIS3 og til slutt en bitte liten Tibetansk Spaniel. For en dag:)

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Gratulerer så mye.Dette var jo helt fantastisk.Og så flink ho var.Blir ei stjerne dette:)

Mona og Tibbene sa...

Gratulerer så mye med et fantastisk resultat ;))