tirsdag 7. juli 2009

Queen og Izzy på besøk hos oss…..

Jo da, det er en par uker siden, men jeg er en del på etterskudd når det gjelder blogg. Jeg hadde Izzy hos meg ei uke, og fredag den 26 juni kom Kristin og Queen også. Veldig trivelig å ha dem her. Og som vanlig når Kristin og jeg treffes med hundene, er det på grunn av utstilling. Denne helgen var det NKK utstilling i Stjørdal lørdag 27 juni. Kristin og jeg hadde en kjempedag der oppe. Det var meeget varmt, men vi fant oss en fin skyggefull plass å sette teltet vårt på. Selvsagt var det varmt nok for hundene likevel, men jeg syntes de gjennomførte med glans. Miika og Lona fikk CK, og Queen til Kristin fikk også ck og ble i tillegg 4 beste tispe. Veldig artig for dem….Enda artigere hadde det nok vært om de hadde kommet en plass frem, for da hadde de fått NKK certet og Queen hadde blitt Champion. Men det kommer nok:)

007 (1140 x 760)

Et forsøk på å få til et fint bilde av dem alle fem samtidig. Hmmm, lurer på om det går an å sette borrelås i rompa på dem så de hadde sittet rolig mens jeg fotograferte:) Får vurdere det neste gang hehe.

008 (1322 x 984)

Lona, Miika, Queen, Izzy og Chanti. Fem flotte Tibber.

062 (895 x 601)

Så litt mer skryt. Var ikke fornøyd med de forrige bildene jeg tok av Miika med sitt Svesnke cert, så jeg måtte ta noen nye. Det er jo bestandig artig når vi er så heldige å få en sløyfe, så vi får bare vise at vi setter pris på det.

044 (1140 x 760)

Miika fikk Cert og ble 2BH på rasespesialen i Vännäs.

029 (947 x 653)

Et fint bilde av vakre Queen som bor hos Kristin på Falkiaro Kennel.

003 (1140 x 760)

To ivrige Tibbejenter som gjerne vil komme seg ut av hundegården. Lona til venstre, Queen til høyre.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Grattis med nok en gang flotte resultater. De er jo utrolig nydelige der de sitter da:)
Det ble en varm utstillingshelg ja. Vi var på boxerutstillingen på sandmoen lørdag, men søndag ble tilbragt hjemme. Major med blaute håndduker over seg.
Nå er Major og jeg på hytta og nyter go`været. Kom en skur ikveld men det trengtes for her er det tørt.
Valpene etter broren til Major vokser og blir bare skjønnere og skjønnere..du finner de på bexma-bloggen på siden min. Jeg har jo så lyst på en valp etter Magnum men Gubben sier nei...
Kos deg med hundene dine du så skal jeg kose meg med Major`n..
Klem:)

Anne Grete sa...

Fiiiiiiine bilder , fine farger men vet du hva jeg la mest merke til! "perleraden" av fine tenner til Lona !! Den var særdeles fin!!

Anne-Berit sa...

For en vakker gjeng,tenk å hatt en sånn bukett tibber da.Gratulere med de fine resultatene på NKK-utstillinga,kjempeartig ar dere gjorde det så bra.
Er spent på hva helga vil bringe for vår del,skal på spesialutsilling for sheltie i Saltstraumen.
Ha en fortsatt fin sommer.

Polarkunst sa...

Superfine bilder , særlig fra Nord Norge turen... ;)) Og så er det en fryd å se de fine hundene også. Miika er jo en barsking. Lona er yndig og Chanti pen.