tirsdag 7. juli 2009

Nok en varm utstillinsdag, denne gangen på Vestnes

Blir hun aldri lei, tenker vel andre…og jo da det blir jeg. Er egentlig temmelig fornøyd for ei stund nå, å tilbringe helg etter helg på veien og i utstillingsringen. Og ja da, jeg vet det er selvvalgt så jeg klager ikke (ikke så mye iallefall). Nå blir det heldigvis en liten pause fremover.

Jeg gledet meg ikke akkurat for å dra til Vestnes, men jeg er glad jeg dro likevel. Det gikk da særdeles bra med Miika og Lona der. Stilte ikke Chanti denne gang. Miika ble faktisk beste hanne, BIM og fikk cert. Jeg er veldig glad for akkurat det. Kan ikke klage på Lona sitt resultat heller. Hun fikk sin femte ck på seks utstillinger, og det er ikke så verst når hun bare er 11 mnd gammel. På Vestnes ble hun i tillegg 2 beste tispe også, bare slått av Queen til kristin. Så dagen gikk da bra med fine resultater i ringen, og ikke minst med trivelig selskap av Kristin. Det var en veldig varm og fin dag, og meget velfortjent med noe kaldt å drikke sammen med ferienaboene våre når jeg kom hjem. Dette var da noe å feire:)

042 (1248 x 883)

Miika ble BIM og Queen ble BIR. Det var særdeles artig at vi fikk møte kristin og Queen i finalen.

053 (1140 x 760)

Skrytebilde må vi selvsagt ha. Her er jeg og Miika med BIM og Cert sløyfa. Flinke fine gutten min:)

076 (1140 x 760)

Lona har stilt på seks utstillinger i Norge og Sverige etter at hun ble junior. Hun har gjort det veldig bra syntes jeg, med fem ck og en hp. Jeg er veldig stolt av henne. Her på Vestnes ble hun i tillegg 2 beste tispe. Flinke nydelige jenta mi:)

087 (959 x 650)

Litt tid til kos har vi da også. Her er Kristin med BIR jentene Queen og Izzy. Ikke helt godt bilde, da det ble sol og skygge om en annen. Men motivene er det ingenting å si på:)

099 (1140 x 760)

Varmt ja. Tungene henger langt ut av munnene på svette hunder.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Du er faktisk bitt av BASSILLEN du. Men skjønner du får blod på tann med slike resultater. Men ta en velfortjent pause nå da... :-)

Ha en god kveld videre...det lille som er i gjen av den...

Wenche Kildahl's kunstbilder sa...

Ser at dere koser dere.