mandag 24. mars 2008

Hodebilder av Miika tatt i dag

3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Nydelige Miika-gutten.Du spurte om Titti er en Sheltie eller en Shetland Sheepdog.Det er samme rasen.Sheltie er forkortelse for Shetland Sheepdog,og den forkortelsen brukes over hele verden.Ikke greit å være oppdatert om alle hunderasene som finnes,nei,men en Sheltie,det er altså en shetland sheepdog.Klemz:o)

Anonym sa...

Nydelige Miika gutten nå er det ikke lenge til vi får se deg i igjen. Vi gleder oss til å se hvor stor du har blitt lille venn.

Tulipaner og krystaller sa...

Hei igjen:-) og takk for "besøket"
De er nå helt nydelige gullene dine også. Har veldig lyst på en hanne. En liten lekekamerat til Maya. Maya kommer fra Stavanger. Kjøpte henne (dessverre) uten stamtavle. Broren ble også kjøpt til Nordmøre, men han var syk og måtte avlives etter en uke. Har i ettertid fått vite leie ting om oppdretter dessverre. Heldigvis er Maya frisk og rask og helt skjønn:-). Kan jeg spørre om damen du har på bloggen din som heter Tove kommer fra Trondheim og driver med tibber. Har en venninne med hund derfra. Og lurer på om det kan være samme dame:-)Ha en fortsatt fin dag og en god uke. Hilsen Marit.