mandag 22. august 2011

En liten søndagstur på steinstranda.

Sommerværet 2011 tatt i betraktning, så kan vel denne søndagen regnes som en grei dag. Det regnet i hvert fall ikke akkurat når vi var på tur. Det var for såvidt ikke så lange turen, bare ned til steinstranda og liten tur bort i Svartøien. Nina var med så det var langt nok.
Miika skal helst stå ute i elva.

Fryktelig artig med stein. Nina elsker å få kaste stein i "evja". Bestefar Bjørn, Molly og Miika må følge med, for elva er nokså stri om dagene.

Her er det ikke bare småstein som får seg en svømmetur.

Miika gutten.

Lona har allerede vært ute i elva, så hun er litt blaut i pelsen. Henne må vi virkelig passe på ved vann. Hun svømmer rett ut om hun får anledning, og det er ikke særlig lurt i den strie elva.


Bestemor si lille pia. Nina er en god del hos oss:)


Noen bilder av Miika. Syntes de ble litt pene. Mikka rev som Nina kaller han:)

Det er tre gårder på flata ved elva Driva. To av er det fastboende, vi på den ene og en kompis Roar Svartøien på den andre gården. Den tredje gården har vært feriested, men er akkurat nå solgt til noen som vil bosette seg der. Veldig artig det. Litt greit å se lys fra gården som er rett på andre siden av elva fra oss. Nå må jeg vel få med at det er ingen av naboene som blir påtrengende nær for å si det slik. Det er kun vi som er på denne siden av elva, og de to andre på motsatt side.

Jeg er litt imponert over at det kommer nye fastboende hit nede i Øien. De må faktisk kjøre over denne brua for å komme seg noen steder. Det er ei veldig gammel hengebru, og en vet ikke hvor lenge den holder. Det går greit å kjøre både bil og traktor over der nå. Ikka akkurat ei bro en ville sendt små unger over, men den duger til sitt:)

1 kommentar:

Havfruen sa...

Kjempesøte Nina:) Dere er heldige som har henne så nært.
Huff, elva er skummel nå ja. Lønner seg vel med bånd. Skulle jeg avsluttet beboertilværelsen ved havet, hadde jeg glass flyttet til Øien. Ser vakkert ut der.
Ha en fin kveld, klemmings:)