onsdag 20. januar 2010

Utstillingstur 16 og 17 januar

Nytt år og nye muligheter både i utstillingsringen og ellers. Det har nesten blitt en tradisjon for Kristin og meg, å delta på utstillingene i Letohallen i midten av januar. Dette er iallefall tredje året vårt:) Det er også blitt tradisjon å treffe Gunvor der, og det er veldig koselig. Resultatmessig ble det sånn passelig. Miika fikk CK begge dagene og ble 2BH lørdag og 4BH søndag. Lona fikk slett rød, men det tar jeg ikke så tungt. Hun er sent utvikla og det er som oftest det dommeren trekker for. Men vi har god tid, så hun får bare vokse og utvikle seg i sitt eget tempo. Jeg syntes uansett hun er verdens nydeligste Tibbejente, og hun får veldig god kritikk fra dommerne også. Som sagt resultatmessig tar jeg det ikke så nøye, verre var det med fremførelsen på henne på lørdagen. Med oppdretter Gunvor til stedet ville vi jo gjerne vise hvor flink hun kan være i ringen, og det kan hun virkelig når hun vil. Denne dagen ville hun ikke, hun hoppet og spratt og ville helst springe forbi hunden som gikk foran:) Ja ja, slik er det enkelte ganger. Hun fikk som nevnt tidliger god kritikk, men der stod det at hun trengte mer ringtrening. Det ble litt trening sammen med andre senere på dagen, og søndag gikk hun som en prinsesse i ringen.

Vi hadde en kjempefin tur Kristin og jeg, og vi overnattet som vanlig på Gardermoen B&B. Trivelig og greit der med mange turmuligheter.

145 (855 x 618)

Miika og Lona koser seg opp i senga. Kan kanskje være glad for at ingen fra hotellet leser bloggen min, og ser at de får være der:) Men vi betaler da ekstra for å ha hund på rommet så da får det bare tåles. Ellers er vi veldig nøye med at hundene ikke får herje fritt der inne, vi vil jo gjerne komme tilbake så da forlater vi rommet i fin stand.

001 (1260 x 930)

Miika og “barna”. Den tøffe pappaen var faktisk til tider litt småskeptisk til de to små, men så var de veldig pågående også:)

136 (1140 x 760)

“Farmor” og lille Chamito eller Milo som han nå kalles.

115 (1140 x 760)

Kristin og jeg har våre faste ruter vi går tur. Her er hun med Izzy og Queen

112 (1140 x 760)

Jeg fryser bestandig , så jeg er skikkelig nedpakket når vi er ute og går.

122 (1140 x 760)

Vi var veldig heldige med været denne helga. Det var ikke akkurat sol, men fin temperatur med –3 grader. Det snødde litt, men ikke så mye at det gjorde noe. Greit det for når en har brukt litt tid på å føne og style dem, er det litt kjedelig om pelsen blir våt igjen.

123 (1140 x 760)

Utrolig flott å se de snøtunge trærne. Bildet ble nesten svart/hvitt.

119 (1140 x 760)

Miika elsker å rulle seg i snøen. Ser ut som en mark som åler seg.

128 (1140 x 760)

Snø og rimkledte grener. Vakkert.

098 (1140 x 760)

Her sitter Gunvor og Kristin og slapper av ved utstillingsringen. Viktig å ha tid til å være sosiale og kose seg også.

184 (1140 x 760)

Gratulerer så mye Gunvor og Ailo. Han fikk cert og ble BIM på lørdag, og fikk cert og ble 2BH på søndag. Veldig artig for dem. Miika kom på plassen bak certet begge dagene:) Det var jeg som dirigerte dem bort til den røde bakgrunnen, men ser i etter tid at jeg ikke burde ha gjort det. Veeeldig rødt ble det:)

3 kommentarer:

Vibeke sa...

Gratulerer med fine resultater. Lona høres ut som søster Thea - de kan...når de vil ;-) Gleder meg til vi sees i Bergen, har hørt rykter at dere kommer dit :-)

Havfruen sa...

Grattis:)
Du imponerer meg med dine reiser for å stille hund:)
Flotte bilder og nydelige motiv av natur og hund nok en gang:)
klem:)

Anne Grete sa...

Takk for titten på mange fine bilder og gratulerer så mye til Mika med flotte plasseringer i BHK.
Hm... håper han satte standarden her for det nye året ........Lykke til i Bergen om du skal dit , irsk dommer stå på å jobb som F Bente da:) bestem deg nå :):)