tirsdag 23. juni 2009

Er man gal så er man gal…i hvert fall utstillingsgal….

…og det er jeg nok til tider. Forrige helg kjørte jeg og en venninne 180 mil til sammen på grunn av utstillinger.  Det var riktignok ei langhelg, men galskap ja:). Vi startet fra Oppdal torsdag den 11 juni om morgenen, og kom tilbake mandag den 15. Fristelsen var ei tredagers utstilling i Vännäs som ligger i nærheten av Umeå.  Artig å prøve seg litt i Sverige også. Det var ikke mulig å få leid campinghytte i nærheten av utstillingsplassen, så vi måtte bo i Granö som ligger ca 6 mil unna.  Da ble det 45 minutters kjøring til og fra hver dag. Må bare skryte av campinplassen. Den var veldig koselig, hytta var fin og det var mange turmuligheter der. Jeg fikk desverre ikke tatt så mange bilder på Sverige turen, men noen få ble det. Det var liksom så mye som kom i veien, plutselig var det litt sent, så var jeg for sliten og til slutt var det så dårlig vær. Lat fotograf kan en også kalle det.

Utatillingsmessig har vi all grunn til å være fornøyd. Det ble Svensk cert og 2bh første dagen på Miika, Lona slo til med ck hver dag og Chanti fikk også ck. Tico, tibbegutten  til venninnen min Britt fikk også to ganger ck og en gang Hp. Fredagen var det rasespesial. Da var det ekstra artig å gjøre det så bra, for det ble så mange fine premier og sløyfer da:)) Ikke så nøye hva premiene er bare det er noe hehe. Vi er akkurat som unger:) Været, hva kan man si om det. Jeg hadde tenkt på en utstilling med sommer, og derfor pakket ned mest sommerklær. Slik ble det ikke. Vi så riktignok sola noen ganger, men det var ikke den store varmen. Siste utstillingsdagen pøsregnet det, men pytt, pytt. Vi hadde en utrolig fin tur og Britt var et trivelig reisefølge:)

044 (1140 x 760)

Her er hundene våre med rosettene de fikk denne helga. Vi er jo litt stolte av de da:))  Fra venstre Miika, Chanti, Lona og Tico.

017 (1140 x 760)

Rosettene på nært hold. Jeg er jo spesielt stolt av Miika sitt første Svenske cert.

008 (1140 x 760)

Nydelig utsikt fra hytta vår. Dette er tatt torsdags kvelden etter ankomst.

012 (1140 x 760)

Britt sitter og slapper av etter en laaaang kjøretur. Hundene trives godt i innhengningen. Veldig greit å ha med seg en slik, blir lettere å slappe av både for oss og hundene.

106 (1140 x 760)

Siden fotografen (meg altså) var meget lat da vi var i Sverige, måtte jeg ta noen bilder etter at vi var kommet hjem. Her er Lona med sine sløyfer. I Sverige er det fem som blir plassert i hver klasse, og Lona ble 5 beste tispe på rasespesialen. Det var da hun fikk den fine store orange sløyfa. Når hun også tok ck de to andre dagene vi var der, så var matmor meget stolt av den lille damen:)

170 (1140 x 760)

Miika gjorde jo som nevnt tisligere en hederlig innsats i Vännäs. Finest er det Svenske certet, men den er ikke så verst den store blå sløyfa han fikk da han ble 2bh heller. Chanti fikk også CK og ble 5 bh ene dagen, men fikk ikke tatt bilde av han.

210 (1140 x 760)

Miika med Cert.

171 (1140 x 760)

Må bare vise hvor fint utstillingsbånd jeg kjøpte der nede. Miika fikk et brunt med brune stener som dere ser på dette bildet. Yndige Lona fikk et gullbeige med rosa stener. Ikke mye fjas jeg kjøper til hundene egentlig, men dette klarte jeg ikke å stå i mot. Skal senere legge inn et bedre bilde av de to fine Franske båndene.

5 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Gratulerer med flotte resultater i helga.Men gu så langt å kjøre.
Vi var i Bodø på dobbeltutstilling i helga.Det ble CK begge dagene på Titti,og på lørdag ble hun andre beste tispe,mens på søndag ble hun nr.6,og uplassert.Vi er storfornøyd med det...

Vibeke sa...

Gratulerer med fine resultater! Så skikkelig idyllisk ut der dere bodde!!

Kristin sa...

Gratulere så mye og flotte bilder av sløyfer og hunder mm. Vi gleder oss til å komme til Oppdal nå på fredag:-)

Anne Grete sa...

Du verden det var mange praktfulle sløyfer etter turen ja .Artig at Miika fikk et svensk cert og . Vi hadde og bestilt hytte der oppe , men måtte ombestemme oss da tidstabellen ikke gikk opp for denne turen . Men kommer vel flere sjangser senere og :):

Havfruen sa...

Masse gratulasjoner herfra:) Litt av tur med masse flotte sløyfer da gitt!! Du har all grunn til å være fornøyd. Jeg har skjønt at dette med utstilling er en sykdom man kan få:)
Kommer du til Trondheim i helga da? Da skal vi i vei..men for å se på...regner med det bllir masse flotte hunder å se..
Stæsj på hunder? Enig med deg, stæsjet Major har er et skjerf..det holder!
Kos deg videre med nuskene dine, ser herlig ut å kunne sette opp et lite flyttbart gjerde...og der er de...jeg må ha med slikt de setter opp rundt byggeområder jeg...
Klem:)