mandag 9. mai 2016

Nydelig maidag 08.05.16, og tur til steinstranda ved elva, med Nina, Livi, Emma, Adam og Shani

Advarsel: Maaange bilder denne gangen også, men hva kan man gjøre. Med så fine motiv, må det bare bli slik :) Her er Nina og Livi.

Som god hundeeier, er det viktig å trene kontakt. Nina tar oppgaven alvorlig med Livi, som er hennes hund (mener hun selv i hvert fall).

To aldeles nydelige jenter om jeg skal si det selv. Nina 7 år og tannløs for tiden. Livi er 4 mnd, og forsåvidt også temmelig tannløs :)

Emma viser at hun ikke har mistet alle tennene ennå.

Den staute kraftkaren Adam. Han er i godt hold kan man si :) Snart skal han fly til sitt nye hjem i Finland, så kan ikke vokse så mye mer når han skal ha plass i flyveske :)

Han er flott Adam gutten syntes jeg. Her er på veien ned til elva og steinstranda.

Disse blomstene ser gode ut tror jeg Livi tenker.

Adam og Emma gikk rett ut i vannet. De la seg, og hadde gjerne svømt lenger ut om de fikk anledningen. Det er god strøm i elva, så det er best å holde godt i båndene til hundene der.

Deilig å være i vannet syntes Emma. Jeg for min del syntes det var veldig kaldt. 

Livi var ikke så dristig som søsknene i begynnelsen. Hun syntes det var mer enn godt nok å bare ligge der og se på.

Adam plasker og koser seg skikkelig.

Shani klarte å lure seg med på turen med valpene også, enda hun nettopp hadde vært med på voksenturen :) Shani er en av de få tibbene her som aldri har likt å bade. Hun syntes det er helt greit å ikke bli våt på bena.

Til slutt dristet Livi seg også ut i vannet. Jeg regner med at hun kommer til å bli en liten badenymfe til slutt hun også, slik som de fleste andre tibbene mine er.

Adam står og skuer utover elva Driva. Det er ei lakseførende elv, så det tas en del opp både laks og sjøørret i løpet av sommeren og høsten.

Emma er også våt og deilig. De ble plutselig så lange på bena, når de ble våt i pelsen.

Nina koser seg ved elva. Hun begynner pent her, men endte opp med oppbrettet bukse, og våt på bena. Hun ville helst vasse i vannet, men det fikk hun ikke. Det er ikke lenge siden det var snø på marka, så får vente litt til.

Det var aldeles nydelig vær og opp i mot 20 grader denne søndagen.

Nina kaster både sand og stein i elva.

Nydelige røde Shani. Disse bildene var fra i går, og hele steinstranda var fri for vann. I dag var jeg og Nina også de nede, men da var det ikke mye igjen. I denne varmen tiner snøen godt i fjellet, og da blir elva temmelig stor. Jeg kan ikke si jeg liker den så godt på våren, når den blir så stri og stor.

En populær pinne å gnage på. Shani var eldst av den gjengen som var med i dag, og hadde førsteretten på den.

Men snur hun seg bort er de andre snare og stjeler den. Æda bæda sier Adam, nå er den min.

Den var god å gnage på for en valp som holder på å felle tenner.

Jeg syntes Adam utvikler seg til en veldig flott gutt. Bli spennende å se hvordan det går med han på utstillinger etter hvert i sitt nye hjemland, Finland.

Må ta bilde av rumpa også :) 

Lille søte Livi. Det er første gang vi har fått en tibbe som er så lys i ansiktet som hun er. Pappa Zaxon har veldig fin sort maske, og mamma Mimi har en mørkere farge på både pels og i ansiktet. Live er nesten helt hvit. 

Hun er da ei fin jente. Masse lys pels.

Enda mer Livi, som er oppkalt etter en i Lego Friends. Slik blir det når en har ei jente på 7 år hjemme. Kennelnavnet er Chamiilon`s Isn`t She Lovely, og det passer også godt.

De tre små som ennå er igjen hos oss. Adam til venstre, Livi i midten og Emma til høyre. Blondiner alle tre, men de har faktisk forskjellig pelstype alle sammen.

Røde Shani sammen med de blonde.

Emma er ei flott jente på 4 mnd nå. Hun er litt tyngre enn Livi, men Livi ser faktisk litt større ut enn søsteren. Kan være for at hun har mer pels, men hun er kanskje litt lengre på bena også.

Flotte Emma som flytter til Island om ca 1 mnd :)

Ingen kommentarer: