fredag 28. august 2015

N UCH Chamiilon`s Deep Secret "Ayliz" ble Svensk Champion 10.07.15

Jeg var på utstilling i Tvååker i Sverige 10 og 11 juli sammen med Gunvor og Lisbeth. Vi bodde i campinghytte ikke så langt fra Tvååker som ligger sør for Varberg. Jeg stilte Mimi og Ayliz. Mimi gikk det sånn passelig bra med, mens Ayliz gikk helt til topps. Det var stor konkurranse med ca 40 tibber, så jeg er kjempestolt og ikke så lite overrasket over at Ayliz ble Beste tispe. Dommeren likte henne veldig godt. Hun endte opp som BIM til slutt, men det viktigste var at hun fikk cert og cacib.

Med CERT ble Ayliz Svensk Champion. Hun fikk også et Svensk CACIB, så nå har hun 3 Norske og ett Svensk. Nå mangler hun bare ett fra et tredje land for å bli C.I.B Champion, men det kan hun ikke bli før etter november. Det må gå minst 1 år og 1 dag fra hun fikk sitt første, til hun kan ta sitt siste cacib. Hun har nå tittelen N SE Uch Chamiilon`s Deep Secret, og den snille dommeren som odnet et slik, heter Vincent O`Brien.

Ayliz med sine fine rosetter. Vi måtte ta noen bilder når vi kom hjem. Her har hun BIM CERT CACIB og CHAMPION rosettene. Kjempestolt av henne.

Nydelige jenta fra mitt eget oppdrett.

Ingen kommentarer: