lørdag 30. april 2016

Utstilling på Sunndalsøra søndag 24 april 2016

Vi var alle superfornøyde med at Mikki gjorde det så bra og fikk cert lørdagen, og forventet ingenting søndagen. Men jammen meg slo han ikke til den dagen også. Nok en gang ble han 2 beste hannhund, og fikk sitt andre CERT. Nå er han faktisk ferdig certet på små cert, så nå begynner jakten på det store. Han trenger nok enda mer trening i ringen, så det er greit å vise han noen ganger fremover. Vi får et par utstillinger til å trene på, før det blir NKK i Trondheim. Utrolig stolt over "Mikki" Chamiilon`s Good As Gold. Dette er andre avkom etter Tilde som tar cert på utstilling, og bare de to som har blitt vist.

Ayliz N SE DK NORD UCH Chamiilon`s Deep Secret, slo også til igjen denne dagen. Hun ble BIR, men klarte ikke å plassere seg i gruppa. Det hadde ingenting å si. Veldig fornøyd med denne jenta på 3 år. BIM ble Cmaro Av Elgberget og eier Britt Eriksen,

Småttingene fikk også bli med på utstilling denne helga. Vi benyttet noe av ventetiden til å trene og sosialisere dem. Tok en tur ut med dem en av gangen, så de fikk møte den store verden alene. Vi er inne i et lilla utstillingstelt, så valpene ble også lilla :) Det ar et fryktelig vær de to dagene, så teltdøra var igjen hele tiden. Faktisk lå det snø på banen, da vi kom dit lørdags morgen. Brrrrr,,, det var en kald fornøyelse.

Emma her. Valpene vekslet litt på å være i burtralla, og i denne valpebingen. Fant ut at de egentlig hadde vokst fra den nå, så de fikk ikke være der uten tilsyn. Selv om det var uhorvelig kaldt ute, holdt det seg nokså bra inne i teltet.

Søte lille Livi.

Adam syntes han kunne få komme ut i fra valpegården.

Adam og Emma.

Ingen kommentarer: