mandag 23. november 2015

Letohallen 6-8 november. Utstilling og sosialt samvær med Marit og mange tibbefolk.

Datter Marit, og lille Shani kom med fly fra Bergen for å være med på utstillingen denne helga. Veldig koselig å ha dem der.

Noen som trivdes godt i senga. Egentlig har de ikke lov til å være der, men de er kjappe å hoppe opp. Hundene som var med var Shani som stilte i Juniorklasse og ble 2 beste junior av 13 tisper, og fikk CK. Kjempestolt av henne. Zaxon Slo skikkelig til han også og ble best i åpen klasse, og endte som 2 beste hannhund med CK og reserve cert. De to ble kun stilt lørdagen. Ayliz vant Championklassen, fikk CK og ble 2 beste tispe begge dagene. Mimi ble 2 best i championklassen med CK lørdag og 3 best i championklassen med CK søndag: Veldig fornøyd med helgas resultater.

Zaxon slapper litt av under senga. Kan være godt å komme seg unna de pågående tispene av og til. Mimi hadde i tillegg løpetid, og det blir ekstra slitsomt for en stakkars guttebass :)

Shani og Ayliz koser seg i senga. (Nei da, fremdeles egentlig ikke lov å være der).

Nydelige Shani som er blitt ei flott jente på 1 år nå. 

Shani - Hun fikk på kritikken fra dommeren at hun hadde en nydelig rødfarge.

LOTTA Chamiilon`s Honeybun. Utrolig morsomt at hun og eieren Sindre også tok turen til Letohallen. Lotta har akkurat blitt 6 mnd, og skal stille på valpeshow for første gang, søndagen.

Lotta har blitt ei nydelig, kraftig tispe med god pels. Må si jeg er veldig fornøyd med utviklinga hennes. Hun er også ei harmonisk og herlig tispe, som føler seg fortrolig med de fleste mennesker hun møter.

Sindre i ringen med henne. Hun var flink å stille seg opp, men trenger veldig mye mer trening på å gå i ringen. Sindre lovte han skulle trene henne mer på det :) Hvis han vil vise henne mer på valpeshow / utstilling, er det viktig at hun får litt mer erfaring først. Utseende har hun i hvert fall med seg :)

Nydelige Lotta. Gleder meg til å se hvordan hun blir som voksen. Lotta har bodd hos Sindre og moren Beathe i 2 måneder nå, og hun har et fantastisk hjem der. Blir nok også litt ekstra bortskjemt :)

Lotta er en blanding av mor og far i uttrykk, men hun får nok en kropp og pels som blir mer far. Pappa Zaxon er en kraftig gutt, mens mamma Lona er nok en litt spinklere type. Lotta, Sindre og Beathe skal ta tog fra Larivk til Oppdal, og komme å besøke oss i romjula.

SHANI - Kjempeartig at hun fikk treffe sin flotte bror Apollo på Letohallen. De er to nydelige 1- åringer som har Miika som pappa. Veldig stolt av dem. Både Apollo og Shani fikk CK på utstillingen denne helga. 

To fine søsken. De har truffet hverandre på utstillinger tidligere, og de treffes sikkert igjen også.

Leirfossen`s A Perfect Parti Apollo, er blitt en vakker ung gutt nå. Veldig fornøyd med utviklinga hans, og kan se litt pappa Miika der.

Spesielt fra siden kan jeg se mye pappa Miika i han.

Min lille røde juvel, Shani. Hun bor hos datteren min Marit, og der har hun det fint. For tiden bor de i Bergen, men de flytter nok tilbake til Trøndelag til våren. Da får vi treffes oftere igjen. Marit og Shani kommer hjem til jul, og da blir det mye kos. Shani er dessverre ikke så veldig glad i å vise seg for dommeren, men vi får bare trene mer når hun kommer hjem.

Ingen kommentarer: