fredag 9. november 2012

Vi hadde noen veldig trivelige dager på Island

Tirsdag kveld var vi på restaurant i Reykjavik. Veldig trivelig med nydelig mat, blide kelnere og trivelige venner. Fra venstre ser vi litt av Auður Valgeirsdóttir, meg og Auður Sif Sigurgeirsdóttir. På andre siden av bordet er Sigurgeir Þráinn Jónsson, Bjørn og Helga Kolbeinsdóttir
 
Onsdag kveld fikk vi servert verdens beste lammestek, med poteter tilberedt på typisk Islandsk vis. Sigurgeir stod for oppskjæringen av steken.

Mmmmm, her koser vi oss godt.

En veldig trivelig kveld og et fantastisk vertsskap.

Auður og datteren Auður Sif.
Etter middag tok Auður Sif oss med på en iskrembar for å kjøpe som hun sa verdens beste iskrem. Og hun hadde rett, dette var virkelig verdens beste is. Den var visstnok laget av melk i stedet for fløte, så den var ikke så kraftig. Vi fikk vel likevel nok kalorier i oss, for vi kunne velge mellom masse sjokoladebiter og annet godteri å ha inn i isen. Veldig spesiell måte å gjøre det på. De blandet til meg sjokolade og vaniljeis i et litersmål, hadde så fire forskjellige typer godterier opp i, og mikset alt sammen. Fantastisk. Det var ikke bare vi som likte det, for før vi var ferdig å handle var hele iskrembaren fylt av folk. Det stod kø nesten ut av døra, og det en iskald kveld.
 

Ingen kommentarer: