søndag 2. november 2008

Datoen viser 2 november og det er ennå snøfritt på Oppdal...Jippi...

I dag var det fint vær (fint til å være i november altså), så Bjørn og jeg tok hundene med en tur ut i skogen. Må jo benytte sjansen mens det ennå er bart. Plutselig så ligger det to meter snø, og da er det ganske begrenset hvor en kan bevege seg her hos oss. Dette var Lona sin første (litt) langtur i skogen. Det var godt å komme seg litt ut og hundene koste seg. Det ble forsåvidt en skikkelig artig og aktiv dag for hundene, for senere på dagen fikk vi besøk av tibbejentene Snoopi og Shakira. Når de er her blir det skikkelig trim på jordene rundt huset. Ikke nok med det, så hadde vi også besøk av noen smågutter. Det var tre fornøyde og slitne tibber som la seg i kveld. Veldig fin sosialtrening for lille Lona som får treffe både andre hunder og små barn. Jeg strever hardt for å få til det perfekte bildet av alle tre, men jeg må nok arbeide videre med den saken. Her er de i hvert fall samlet ved vår private multemyr. (Multemyr og multemyr fru blom...vi bruker å finne sånn ca femti stykker her hvert år. Ikke så mye å lage multekrem av akkurat.) Dette kunne vært et fint bilde hadde det ikke vær for alle de fargerike båndene som dominerer. Men inn i mellom skimter vi Chanti, Miika og Lona. Dette bildet ble i grunnen tatt for å vise hvor grønt og fint det er nå, selv om vi er gått over i november. Lona er jo ikke så stor ennå, så da er det godt å kunne krype inn under jakken til bjørn både for å varme seg og hvile litt. Det ligger litt rim på marka enkelte plasser, og da blir det fort kaldt for små kropper. Vi måtte inspisere jakttårnet som Bjørn og Espen satte opp i sommer. Her sitter de og drømmer om å skyte en kjeeempe stor elg eller hjort.

2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Så kjempefint dere har hatt det ute i marka.Ser jo bare ut som det er tidlig-høst hos dere ennå.
Jeg slettet den første hundebloggen jeg hadde da jeg fikk hjemmesiden,men så syns jeg det ble litt kjedelig,så jeg laget en ny.
Lille Lona er kjempesøt,og vokser fort ser jeg.Arti med tre tibber,nå blir det vel avel på deg når hun vokser til?
Ha det bra,klem fra meg!

Anonym sa...

Oi..for noen små søte Tibber du har. Går an å ha 3 stykker av den størrelsen der. Vurderer hund 2 til våren vi også, men de er så store..Boxer på 40 kg. ;-) Godt at det fortsatt er snøfritt. Men du kan putte bikkjene i en pulk. Ha en fortreffelig helg.